Intalniri membrii Logan Club Tulcea?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• da terminiatio mai odata cu asta

Comment

• V-am rugat si eu ceva acum ceva timp...

Originally posted by valeriuciprian View Post
      Vad ca la voi e cam debandada...organizator se pare ca nu mai aveti(Niky are bacu-ul) ...fotograf la fel....
      La prima intalnire am rugamintea sa va organizati si eventual sa votati cele doua functii care se pare ca au rasmas vacante.
      Va multumesc si va doresc o seara faina tuturor.
      sigpic

Comment

• gata valeriu am inteles. a trecut bacu.deci raman organizator de intalniri,asta daca ma vor baietii.

Comment

• Nicky...atunci bine ai venit ...si succes in continuare.
          sigpic

Comment

• deja sa schimbat organizatorul da ce sa faci daca nu vii pe la intalniri nu ai de unde ssa stii nicky

Comment

• ne intalnim azi la ora stabilita si discutam despre ce este pe aici( este cam debandada cum spune valeriu).

Comment

• cine-i organizator de intalniri ? si de ce nu ziceti si pe forum ?si geoga mai termina-te cu afirmatii destea 'ca daca nu vii la intalniri'.chiar daca nu am mai fost la intalniri parerea mea nu conta pt schimbarea organizatorului ?discutam aici pe forum.nu-i frumos

Comment

• fratilor ini cer scuze ptr unele poze apropo sa alaturat si vivi pe traseu

Comment

• Multumim de poze geoga, intradevar asta inseamna LoganClub Tulcea, cu bune cu rele suntem mereu impreuna la intalniri, fie vreme buna, fie vreme rea LoganClub Tulcea aduna toata gasca
                    Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai

Comment

• re all

sunt in cele mai multe poze vedeta ma facut mama asta..si sa trec la subiectu principal:-> mi se pare ca astia sunt loganisti adevarati care vin si pe ploaia..nu ca altii care nu vin..excluzandul pe bogdan care era beat si pe cata(suzuki) care e la facultate....restu nu cred ca sunt loganisti adevarati...asta e parerea mea

Comment

• baietzi sa intelegem un lucru : Nici odata de acum incolo nu mai vreau injurii la adresa celor din club sau vorbe de rau. daca totusi aveti ceva de discutat discutati fata in fata pentru ca ceilalti loganisti de pe forum nu sunt interesati daca noi ne certam sau nu.
                        Deci trebuie sa avem o atitudine corespunzatoare si sa nu ne mai comportam ca niste copii. Sper ca nu va suparati pe mine da astai adevarul, o zi buna la toata lumea.

Comment

• fratilor, am si eu o propunere, facem o intalnire fulger maine seara? n-am reusit sa ajung la baietii din constanta, si mi-e cam dor de voi
                          Nu mă înjura, şi lui Noe i-au trebuit 40 de zile ca să găsească un loc de parcare...

Comment

• intalnirea este joi la 0ra 20:00 quarkk.... ne vedem atunci si poate o sa fim in formatie completa ca nam mai fost demult

Comment

• stiam ca este joi, dar s-au mai facut si alta data intalniri fulger
                              Nu mă înjura, şi lui Noe i-au trebuit 40 de zile ca să găsească un loc de parcare...

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google