Intalniri membrii Logan Club Tulcea?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• stiu ca sau facut dar mai bine este sa ne intalnim de doua ori pe sapt si sa fim totii, ca asa sa ne intalnim cate doi trei nu prea este bine.Da vedem diseara cine vine si cine nu ,,

Comment

• eu prezent, ca de obicei, la datorie

la mine e sigur, merg cu voi diseara hai, care va mai bagati?
      Last edited by quarkk; 24 July 2009, 10:27. Reason: Automerged Doublepost
      Nu mă înjura, şi lui Noe i-au trebuit 40 de zile ca să găsească un loc de parcare...

Comment

• totiiiiiii

Comment

• Pe cand e urmatoarea intalnire? Si unde? Anuntati-ma din timp sa vin si eu, ca mai stau vreo 2 zile pe la voi.
          GL-22-TOF

Comment

• duminica la ora 20:00 in parcarea de langa liceul Metalurgic...(langa stadion Delta)
            Every story has an end, but in life...every ending is just a new begining.

Comment

• Pregatiti intalnirea de azi ca e aniversara 50 de intalniri oficiale si 112 per total Cu ocazia asta ava rog pe toti sa incercati sa fiti prezenti ca e rost de sarbatoare in club Fracul si papionul obligatoriu
              sigpic

Comment

• sa traiti domn vivi cum ai spus asa a fost

Comment

• Joi, 10.09.2009 Intalnirea se face cu prezenta obligatorie pentru toti membrii ( atat "batranii" cat si " bibanii") avem sedinta! va las pe voi sa decideti ora...locatia ramane aceeasi ca pana acum. mai multe vom discuta atunci.

Comment

• ok am inteles ne vedem joi la ora 20:00

Comment

• Bun,lasam tot asa la 8, de ce sa schimbam...ramane cum a fost si pana acum, eu sunt prezent ca de obicei.
                      Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai

Comment

• fratilor trebuie sa trecem la ora de iarna

Comment

• uite ca cineva si-a dat seama...tocmai de asta am spus ca ora sa o alegeti voi...deeeci?

Comment

• mai dar este tocmai bine ca termina toata loomea treaba si poate veni la intalniri....mai lasam un pik asa si dupa discutam(asta este parerea mea).

Comment

• ok...dar duminica?? cine lucreaza duminca ? macar atunci sa schimbam ora.

Comment

• da eu sunt de acord si cred ca ar fi bine pe la 18:00. Mai vb diseara

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google