Intalniri membrii Logan Club Tulcea?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salutare dragi colegi! LoganCLUB IASI are onoarea sa va invite pe data de 1 noiembrie sa luati parte ca participanti sau spectatori , la primul eveniment de Tuning organizat de Loganclub Iasi si implicit de LOGANCLUB Romania.
    Va rugam sa faceti o lista cu cei care ati dorii sa luati parte la eveniment pt a putea sa va ajutam cu cazarea . multumesc anticipat pt atentia acordata acestui post.

PT MAI MULTE DETALII INTRATI PE -> http://www.loganclub.ro/forum/evenim...si-t15785.html
    0.9 tce SL plus

Comment

• Va salut, imi place modul in care combinati utilul cu placutul, distractie la maxim..poate pe viitor(cand o sa mai fie vreme buna, k acum pisca bine cel putin la noi), facem o intalnire si cu motto

Comment

• putin off-topic pentru ai ura bun venit lui FERRY'k, ne bucuram ca ni te-ai alaturat.
        Every story has an end, but in life...every ending is just a new begining.

Comment

• ok noi te asteptam sa te alaturi noua si asta cat mai curand dacavrei si esti de acord ?

Comment

• zzzuuuuper a fost astazi, pacat cei care nu au putut sa vina,baieti nu stiti ce ati pierdut)

Comment

• salut baieti, am vorbit cu doamnaElena de cazare pentru constanta si ceilalti akum nu stiu ce sa-i spun lu' domn grigore(vecinu)luam toata vila.stiti k sunt km 20 de locuri.vreau un sfat k m-a luat valu'.....)

nu mai folosi prescurtari gen "k", "sh", "tz"...si asa mai departe
              Last edited by Simon; 14 October 2009, 22:31.

Comment

• Se pare ca numai este activitate pe aici Nimeni nu a mai postat nimic Batem pasul pe loc si nu e bine Vine acum si frigul chiar ca nu o sa se mai faca nimic E pacata ca ne-am chinuit sa ajungem aici si acum ne batem joc Vreau sa vad ca se implica toata lumea macar cate un pic nu cer ceva iesit din comun dar macar o scanteiere

p.s. - Mihai tu ai ceva cu vreounul dintre noi???cu mine? de exemplu.
                sigpic

Comment

• Apropos de bataie de joc, scrieti si pe topicul de regionale, sa stie lumea...
                  sigpic

Comment

• Joi la intalnire ,Adi va aduce regulamentul dupa care o sa ne luam pentru a mai reduce haosul asta din club Si cu ocazia asta sper ca toti sa fie prezenti E destul de importanta aceasta intalnire
                    sigpic

Comment

• ai perfecta dreptate in legatura cu regulamentu.e cam haos in club.nu imi dau cu parera pentru ca sunt cam boboc la voi.

Comment

• cand este urmatoaea intalnire?

veau sa vin si eu
                        Last edited by nichiforovici; 4 November 2009, 01:14. Reason: Automerged Doublepost
                        http://www.loganclub.ro/forum/pictur...pictureid=3208
                        www.loganclub.ro

Comment

• Intalnirile sunt in fiecare joi la ora 20 si in fiecare duminica la ora 18 in parcarea stadionului delta.
                          sigpic

Comment

• Azi la intalnire s-a discutat destul de serios , lasandu-i laoparte pe alex si vali care au avut mici completari de adus la fiecare punct din regulament Dar in mare parte a fost ok O sa asteptam sa termine ady de scris regulamentul si se va impartii cate un exemplar fiecarui membru Trebuie luat destul de serios fiecare punct S-a muncit destul sa se ajunga aici. Va multumesc anticipat.
                            sigpic

Comment

• si sa vedem ce o sa se mai intampla

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google