Eu sper ca odata cu introducerea unor reguli stricte in club sa numai fie niciun fel de problema Si am toata increderea ca ce e scris o sa si respecte si in plus masurile ce sunt adresate celor ce se abat de la regulament,puteti fi siguri ca se vor si aplica.
Intalniri membrii Logan Club Tulcea?
Collapse
X
-
re
Originally posted by nichiforovici View Postcand este urmatoaea intalnire?
veau sa vin si eu
Noi am ajuns acolo mai devreme si am plecat din parcare pentru ca trebuia sa discutam ceva destul de important Scuzele noastre sincere.
p.s. Te asteptam duminica la intalnire ,asta doar daca mai doresti sa vi.
Eu vreau duminica ziua 11 - 12 . Dar astept sa vad ce spun si ceilaltisigpic
Comment
-
Pe cat de reusita a fost pen-ultima intalnire (nu ma refer la prezenta, ci la faptul ca sa putut discuta ceva cu seriozitate) pe atat de slaba (putin zis) a fost cea de azi. Rusine sa ne fie (exceptand cei care au fost prezenti si cei care au anuntat din timp ca nu pot venii)Every story has an end, but in life...every ending is just a new begining.
Comment
-
A fost cam neplacut sa fim decat 4 masini,3 sa semneze regulametul si 1 sa spuna ca nu se alatura Oricum de azi inainte cantitatea in club numai este asa de importanta ca si calitatea Degeaba multi si fara rost. Aviz celor care nu au putut ajunge azi la intalnire...Regulamentul a intrat in vigoare,3 formulare deja sunt semnatesigpic
Comment
-
pretene mai exact erau 2 bannere... eu va inteleg oftica acum , dar na , am ajuns noi din ct sa facem eveniment la voi . tot ce am primit am primit de la star service pentru fidelizare.
acum na voi v-ati trezit la 12 si a-ti venit sa-mi cereti jenti , da ce sunt eu mafalda???
nu aveti putina rusine ma , putin respect. Si cu regionala aia nici acum nu ati postat ceva acum acolo.
oricum nu ma aspteam la o un asa post din partea ta pe forum
PS nu uitati ca v-am dat a2a sansa si v-am invitat si pe voi la eveniment. i-am spus clar lu simon de 2 ori pe mess daca vrea sa anunte pe forum. Daca va faceati listuta frumos ca galateni , braileni acum aveti si voi portbagajele pline.Last edited by SoNyKeL; 20 November 2009, 09:37.
sigpic
Comment
-
pretene dumneata daca te iei de regionala de pe 7 eu zic ca te iei degeaba;))ce a facut LC Constanta pentru regionala aia ca doar pe topic scria LC Tulcea si LC Constanta va invita. noi de bine de rau am gasit ce trebuia(cazare) ce am inteles de la baietii care au fost sambata :-q
Comment
Comment