Intalniri membrii Logan Club Tulcea?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by yakuzel View Post
    Eu sper ca odata cu introducerea unor reguli stricte in club sa numai fie niciun fel de problema Si am toata increderea ca ce e scris o sa si respecte si in plus masurile ce sunt adresate celor ce se abat de la regulament,puteti fi siguri ca se vor si aplica.
    Despre ce "Regulament" este vorba???
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• acest "REGULAMENT" este luat de pe forum tras pe foi A4 si prezentat baietilor in parcare celor care vin noi si celor care nu au avut timp sa intre pana acum pe forum

Comment

• Pai ala e regulamentul forumului...tine de utilizatorul online si e un act de alegere personala daca vrea sa fie membru sau nu pe baza regulilor comunitatii. Nu vad legatura cu ce vreti voi sa faceti....ar da mai bine o imagine adusa clubului vostru (ma refer la intalniri) prin evenimente, fluturasi, etc...Ma rog, e treaba voastra dar n-am vazut pana acum sa-mi dea cineva Monitorul Oficial in brate ca reclama a Agentiei

Apropos: Nu puteti constrange membrii sa vina la intaniri. Trebuie sa va puneti toti de acord in ceea ce faceti. Organizatorul are rol de "dirijor" nu de imperator.

Va urez bafta si mult succes in continuare
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Vali, nu are rost sa ne certam. Regionala face parte din trecut, pe viitor vom sti cum facem NOI sau VOI, nu impreuna. Noi, intradevar, nu am facut nimic si ne asumam aceasta vina.
          sigpic

Comment

• Multumim Frumus Tulcea este un oras mic pe forum suntem multi din tulcea dar in parcare suntem si noii 5 curci ploate.regulamentul este prezetat mai mult baietilor care vin sai pleaca.

da adevarul este ca nu are rost sa ne certam dar ar fii mai frumos daca ne imparteam si noi "cadourile" frateste ca de acolo a plecat.acum o sa spuneti ca stau cu botul pe cadourile voastre:NU:gestul conteaza erau cativa baieti din tulcea in care am inteles ca nici in seama nu ia.ti bagat,nu e frumos baieti doar plimbam acealeasi masini:::peace

Comment

• pai nu am avut timp sa-i bag eu in seama , au stat acolo cu noi si nu ia bagat cineva in seama?a eu da nu iam bagat in seama pe multi chiar si pe cei din ct ptr ca eram fff ocupat si stresat. auzi sa impartim cadourile frateste??? ce fratie? cand nu ati avut bunu simt sa faceti anuntu aici la voi pe forum , ma sunat simon pe drum ca apare si el pe la 9... deci ce sa imaprtim frateste , cand am facut lista cu cei nu erau din ct simon si restu nu mai erau pe acolo...
              v-ati zbatut voi sa faceti acest eveniment cu star service ca sa impartim ceva frateste? jentiile au fost strict ptr logan club constanta. gume ptr toti care au avut bunu simt sa stea de la 8la 15 acolo. daca tot vroiati fratia trebuia sa faceti ceva frumos sa ne asteptati acolo sau nu stiu ca doar de afirmati ca voi erati gazdele. Voi din tulcea nici nu stiati nimic despre eveniment si vreti fratie???

Ma repet , da stiu ca pe quark simon iam ignorat ptr ca pregateam niste surprize ptr ai mei si eram fff ocupat. Da a reaparut simon cu danny parca pe la 2daca nu ma insel cand deja listele erau predat si totu se incarca in masini. Intrebati baietii din braila si galati cum sa procedat si dupaia veniti la mine so dam in fratie.

Cat despre regionala da noi Logan Club Constanta nu am facut nimic ca nu am avut cu cine , nu ni-sa dat sansa. Am zis de la bun inceput ce ne ocupam de partea promotionala de surprize sau de ce e nevoie. Atat timp cat ne dati reject la telefon si ignore pe mess ce puteam sa facem. Si voi ati gasit cazarea , pai si vroiati so gasesc eu???eu daca fac regionala la mare , ce fac il chem pe dark de la bucuresti sa-mi caute cazare???

sigpic

Comment

• Nu are rost sa ne mai certam acuma pe temele astea, faptele sunt consumate, cu regionala sa intamplat ca nu am pastrat legatura cum trebuia si a inceput putin cate putin sa se naruie tot,lumea incepea sa aiba treaba in alte parti cand era regionala,multi se retrageau de pe liste si asa a scazut si moralul celor care vroiau cu mare drag sa mearga la o regionala, iar cu jantele nu stiu ce sa zic,eu unu am ajuns chiar pe la 11 asa ca daca totul sa facut dimineata cu liste si prezentari asta e, am pierdut o surpriza placuta.

In vederea regulamentului eu l-am citit m-am informat despre ce este vorba, mi se pare o idee buna sa facem ordine prin club ba chiar sa incepem sa strangem bani sa ne facem si noi reclama dar astea sunt chestii pe care o sa le clarificam la intalniri, sper sa vin si eu cand imi iau permisul inapoi...imi pare rau ca nu am reusit sa vin in ultimul timp,trebuia sa plec la constanta si nu depindea de mine ora la care plecam ca mergeam cu un coleg asa ca astept sa imi vina permisul si ma prezint in parcare, daca s-ar vota pentru sambata eu sunt pentru.Eu unu as putea sa ma prezint sambata.O zi buna tuturor.
                Last edited by Danny90; 20 November 2009, 20:13.
                Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai

Comment

• danny asta e , imi place cum gandesti ca recunosti ca ai ratat o surpriza. Oricum daca erati organizati va anuntati prezenta pe forum si veneati cu o lista primeati toti cate un set de gume de iarna. Jenti din pacate au fost doar ptr cativa constanteni. oricum imi place ca tot voi ati deschis cutia pandorei si eu nu o sa o inchid.
                  PS sunt mai ``tigan`` de felu meu asa ca ma cert pana in panzele albe atat timp cat stiu ca am drepate si stiu ca am muncit ptr acel lucru...

sigpic

Comment

• Danny...cum ai reusit sa ramai fara permis?

Comment

• Originally posted by SoNyKeL View Post
                      danny asta e , imi place cum gandesti ca recunosti ca ai ratat o surpriza. Oricum daca erati organizati va anuntati prezenta pe forum si veneati cu o lista primeati toti cate un set de gume de iarna. Jenti din pacate au fost doar ptr cativa constanteni. oricum imi place ca tot voi ati deschis cutia pandorei si eu nu o sa o inchid.
                      PS sunt mai ``tigan`` de felu meu asa ca ma cert pana in panzele albe atat timp cat stiu ca am drepate si stiu ca am muncit ptr acel lucru...
                      Tu chiar visezi frumos tata, Iti pot spune eu ca si daca eram pe mama listelor nu primeam squat...iti garantez eu ca stiu ce si cum Si in plus noi nu am stiut de eveniment ca asa a sim trebuit sa fie ...Dar esti prea micut sa stii desp[re ce era vb intradevar la acest "eveniment" Poate o sa vrei sa stii odata dar nu imi pierd timpul cu explicatii,nu sunt genul. Cat despre regionala ? Daca ne uitam mai bine p[e lista finala ,tot noi tulcenii am fost mai multi ca numar si in plus s-a cerut un avans ca sa luam pentru perioada respectiva pensiunea si voi ati fost informati de lucrul asta si cashu' necesar tot nu a aparut ca sa derulam faza 2 din proiectul "regionala" Asa ca mai bine organizati-va voi si apoi sa aveti pretentii de la noi Pentru mine unul oricum nu imi inspirati mare imagine de club Ca daca era asa aveati si voi prezenta mai mare pe lista aia

P.s. In mare,nu s-a meritat sa pierdem vremea alaturi de voi ca nu am avut parte de beneficiile pe care le aveti voi Ca numai in TULCEA sunt caini cu colaci in coada ,dar aia sunt deja rezervati voua.

Ciau bau.
                      sigpic

Comment

• Ce visez ma frumos? Nu a-ti aflat de eveniment ptr ca simon nu va zis eu i-am zis de 2ori pe mess asa cum leam zis si organizatorilor din celelalte judete. Si crede-ma ca stiu ce trebuia despre acel eveniment si stiu dece a fost necesara prezenta noastra a constantenilor si toti cei care au fost prezenti stiu. Si vezi cum te tragi cu mine de sireturi ca nu ne-am intalnit in gara la ciocnit de valize.
                        Cat despre regionala noi eram 5 voi erati 4 si uitate pe topic si am tot zis asteptam vesti de la tulcea asteptam vesti de la tulcea si tulcea mumu dormea pe o ureche.
                        Nu iti inspiram o mare imagine de club? Da nici nu avem pretentia asta. Barem voi aveti tricouri toti...
                        Apropo de organizare noi nu avem nevoie de foi semnate de 2ani incoace , voi va chinuiti sa va strangeti 5masini si sa semnati un regulament penibil.
                        Daca tot vrei sa atingi subiectu de club. Noi la inceput am vrut sa va ajutam sa va extidenti etc. Dar dumnezeu iti da nu-ti baga si in buzunar. Pacat ca suntem unii aproape de altii si putea iesi ceva frumos dar daca voi sunteti complexati de anumite detalii ramaneti asa.

sigpic

Comment

• Yakuzel, nu arunca aiurea ca rahat. Eu am zis ca mi-am asumat vina pentru regionala. EU m-am ocupat sau ar fi trebuit sa ma ocup. Nu a zis nimeni de voi. Am vb in nenumarate randuci cu simon pe aceasta tema, nu a fost sa fie si imi asum vina! Data viitoare nu ne vom mai incurca sa facem impreuna.
                          Cat despre ce a fost la Tulcea stii mai bine, sau dai impresia ca stii ce a fost acolo cu adevarat.
                          Asa ca nu mai iti plange soarta (daca stii ce a fost acolo!!!)
                          sigpic

Comment

• gata cu tiganeala pe forum daca vreti sa va certati certativa in privat ce a fost a fost acum sa vedem ce o sa fie. si nu va mai jignit atat poate am gresit toti nu vreau cand ne intalnin sa ne scuipam unul pe altul vreau sa mergem la un suc daca se poate.

Comment

• oricum asta e ultimu post.
                              eu atat vreau sa zic prima oara cand v-am sunat , a ramas ca dati un semn si dupaia ne-ati dat un reject.
                              Eu am terminat aici sper sa nu fiu provocat sa raspund din nou.
                              Si da poate cand ne vom revedea sa stam la un suc sau o saramura... depinde unde ne vedem

sigpic

Comment

• vad ca nu mai scrie nimeni pe aici da totusi ce faceti de sarbatori ?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google