Intalniri membrii Logan Club Tulcea?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eu unu de sarbatori nu am planuri .. INCA ..

Comment

• Nici eu nu am un plan stabilit, cred ca prima zi in familie, a2a zi la rude si a3a zi o pastrez pentru iesit cu prietenii undeva,ceva idei?
      Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai

Comment

• va multunim ptr urare

Comment

• Salutari de pe meleagurile brailene
          craciun fericit
          un an nou cu bucurie

Comment

• Sarbatori fericite, la multi ani si multa fericire !!!
            sigpic

Comment

• dragi colegi vineri 08.01.2010 ora 18.00in parcare la metu pentru discutii sa vedem ce are de gand fiecare sa faca cu logan club si sa stim si noi care ramanem ce vom face pe viitor prezenta obligatorie si nu acceptam scuze acum trebuie sa vb foarte foarte serios

Comment

• Va asteptam cu mic cu mare sa veniti la intalnirea de vineri Lucruri serioase se vor discuta Si de data asta vorbim foarte serios. Va asteptam
                sigpic

Comment

• Dragii mei,o sa incepem sa facem o lista de prezenta inainte de fiecare intalnire. Treburile stau in felul urmator,eu dau cap de lista iar voi folosind copy-paste veti scrie la randul vostru numarul de ordine si numele Am luat aceasta decizie inpreuna cu geoga ca sa ne putem da seama de ce va fi la urmatoarea intalnire,daca se va organiza sau nu in functie de numarul celor care se trec pe lista. Lista va fi una saptamanala.

P.S. Intalnirea urmatoare va avea loc Duminica 10.01.2010 la ora 10 in parcarea de la Metalu.

1.Yakuzel
                  Last edited by yakuzel; 8 January 2010, 23:57.
                  sigpic

Comment

• 1.Yakuzel
                    2.Geoga

Comment

• 1.Yakuzel
                      2.Geoga
                      3.M1shu
                      M1shu

Comment

• intalnirea de astazi 10.01.2010

alaturi de noul nostru membru
                        Attached Files

Comment

• 1.Yakuzel
                          2.Geoga
                          3.M1shu
                          4.vVaLu

Comment

• Si mai erau cativa care nu au putut veni la aceasta intalnire. Oricum inceputul e bun. Sa vedem si pe parcurs ce va mai fi. Atentie,se trece la regulamentul stabilit anultrecut.In plus,mi s-a atras atentia ca ora stabilita,adica ora 10 nu e chiar asa de buna pentru majoritatea. In concluzie o sa va rog sa scrieti aici ora la care preferati sa ne intalnim.
                            Multumesc

Din cauza ca nimeni nu a scris nimic despre ora ,urmatoarea intalnire nu isi schimba ora si ramane duminica la 10 la metalu. Dau drumul listei de prezenta pentru saptamana aceasta.

1.yakuza
                            Last edited by yakuzel; 11 January 2010, 22:56. Reason: Automerged Doublepost
                            sigpic

Comment

• eu as i opta mai degraba pt ora 11 a.m. .. sau 6 p.m. .. eu duminica nu stiu ce sa zic ca nu am masina, sa r putea sa apelez la masina cuiva
                              M1shu

Comment

• 2 RGF Adica Alexutzu :-"

pe la 1 era bine sa ne vedem

la 10 dimineatza sfaraie basinelele in mine :|
                                Last edited by alexutzuRGF; 11 January 2010, 23:09. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google