Intalniri membrii Logan Club Tulcea?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 4 persoane cu bogu',eu sunt multumit.Ceilalti sa nu creada ca o sa fie trecuti cu vederea! Cine are numarul lui BAJ sa vorbeasca si cu el sa vedem ce face.Vine sau nu la intalniri?
    sigpic

Comment

• Ma yakuzel sa i platesti Drepturi DE AUTOR lui bogdan(BGD) alias U-TUNING PENTRU SEMNATURA TA.

Comment

• Originally posted by Cubanez84 View Post
        Ma yakuzel sa i platesti Drepturi DE AUTOR lui bogdan(BGD) alias U-TUNING PENTRU SEMNATURA TA.
        Promit ca o voi face,mai intai sa ma intalnesc cu el si o sa-i cer voie sa ma lase sa o folosesc
        sigpic

Comment

• Deschidem iar lista de prezenta pentru saptamana aceasta.Intalnirea o sa aiba loc JOI la oara 18:00 - 18:20,locul ramane acelasi.

1.Eu
          sigpic

Comment

• 1.Eu
            2.geoga

Comment

• Joi 18 feb ora 20 in parcare Sa vina toti ca am inceput sezonul de intalniri) Asta pana nu incep iar ninsorile
              sigpic

Comment

• 3. si eu ) m1shu
                M1shu

Comment

• O noua saptamana da sa bata la usa,Joi va astept la o noua intalnire,locul,ora si bineinteles ziua raman aceleasi
                  P.s. Treaba cu va astept stiti si voi ca e inversa deobicei;)
                  sigpic

Comment

• Stim vivi,stim si ar trebui schimbata asta,nu ca ar fi vreo problema,eu unu o sa fiu prezent la intalnire,va astept si pe restu
                    Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai

Comment

• A fost destul de reusita intalnirea de ieri,am fost placut surprins ca am venit intr-o oarecare masura toti,ar trebui totusi sa incepem sa ne si pozam,ca e cam alb-negru topicul fara niste poze cu membrii activi
                      Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai

Comment

• Intalniri

O intalnire cum nu prea au fost multe altele Prezenta destul de numeroasa si consistenta A fost frumos si in plus ma bucur ca am putut discuta si mai multe despre club Daca de acum incolo o sa fie asa la orice intalnire,eu spun ca o sa facem treaba.Geoga este fotograful clubului si e constient de lucrul acesta O sa-l mai ajutam si noi cu cateva poze facute in timpul intalnirilor noastre

@DNY Sa nu pomenim ca a dost o intalnire dubla si mai ales de portia copioasa de ras la miezul noptii Superba seara
                        sigpic

Comment

• off...nici sa te tii pe picioare nu ai mai putut!!! si dani cu "HAHAHAHA"

Comment

• da vivi a fost misto si poate cu timpul ne adunam si mai multi, ca doar na un nou an un nou inceput

Comment

• Va astept pe toti la urmatoarea intalnire,locul si ora nu s-au schmbat,raman aceleasi Metalu' ora 20:00.
                              sigpic

Comment

• Sa traiasca sefuu....
                                PREZENT:)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google