Intalniri membrii Logan Club Tulcea?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vali sa ai si ceva bani la tine ca o sa fie nevoie mare

Comment

• valule ce dor ne era de tine , scump la vedere dom le :P .. Prezent si kpk ..
      M1shu

Comment

• vin si cu bani ca doar e ziua mea

Comment

• Prezent si eu la intalnire joia asta,si cu banii de cotizatii la mine,sa speram ca odata cu inceperea lor sa inceapa sa se schimbe atmosfera
          Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai

Comment

• Categoric se va schimba ceva O sa avem si casier printre noi. Speram ca facem pasul mult asteptat
            p.s.Urmatoarea intalnire o sa fie langa pasajul ce face legatura intre calea ferata,adica pe cealalta jumatate a parcarii. O gasiti voi,am incredere
            sigpic

Comment

• vivi a vrut sa zica mai exact in fata la stadionul delta (in fata poartii de acces in stadion )

Comment

• Imi pare rau ca nu am reusit sa ajung la intalnire si nici ca nu am anuntat pe cineva .. desi am zis ca vin , o interventie de ultima ora a aparut ( semnal gsm 0) .. la ora asta am venit in oras .. sper sa posteze cineva ce s a discutat si ce s a mai hotarat ( de bani , alea alea )
                M1shu

Comment

• Banii s-au strans de la majoritatea membrilor. Mai sunt putini cei care nu au cotizat,adica 4 persoane La urmatoarea intalnire sper sa se adune banii de la toti. Casierul pentru moment sunt eu Vom decide cand vom fi mai multi si un casier ce va ramane stabil. Intalnirea a fost frumoasa,numai lume selecta intrun loc si mai select In discutie a fost decat un subiect si anume... Ce se face cu banii??? Ehh...Cu banii,plec eu in Aruba !!! Pentru inceput ne vom gandi la Formularele de inscriere pentru ca vad ca nu le-au copiat cei care aveau posibilitate asa ca,le vom scoate din acesti bani si apoi ne vom axa pe sigle,pe viitor vor mai fi: Un banner,ecusoane,flyere si alte materiale promo sau nu.
                  sigpic

Comment

• nu e problema de scos , m am oferit eu , dar nu am primit nimic de la nimeni .. iar eu numai am modelul .. dc le are cineva in format word sau mai stiu eu ce , sa le d e a mie ..
                    M1shu

Comment

• Eu cred ca ti le-am trimis pe mail,sa verifici in inbox Eu asa imi aduc aminte Daca nu,le mai pot timite inca o data.
                      sigpic

Comment

• daca nu se mai gasesc las aca fac eu altele

Comment

• JOI 11.03.10 are loc urmatoarea intalnire Deci..incepe lista de prezenta:

1.Yakuza...albastru cu patratele
                          sigpic

Comment

• 1.Yakuza...albastru cu patratele
                            2.Danny90-daca nu raman inzapezit in constanta
                            3.Ady-idem Danny90
                            Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai

Comment

• Intalnire Tulcea

La intalnirea de azi o sa vin pe jos pentru ca am fost neinspirat si mi-am pus gumele de vara in speranta ca nu va mai ninge dar vad ca Iarna is back
                              sigpic

Comment

• si eu o sa vin da sa vedem prezenta

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google