chiar crezi ca va m-ai veni cineva ? si vom fi la fel de multi k saptamana trecuta ?
Intalniri membrii Logan Club Tulcea?
Collapse
X
-
Nu stiu exact cati ati fost data trecuta, eu doar incercam sa anunt urmatoarea intalnire, daca o tinem tot asa cu "crezi ca vine cineva" putem sa ne bagam picioru si sa ne luam banii de cotizatii inapoi, ne chinuim sa ne strangem pentru ce?Last edited by Danny90; 22 June 2010, 09:31.Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai
Comment
-
Eu am iesit in oras la 20:10...si nu am mai venit in parcare , fiind singurul care sa anuntat ca vine,nu avea rost sa vin,daca nu mai era nimeni pe lista cu mine, ca naiba era sa fac singur in ploaie?daca tot veniti,anuntati pe forum sa stie lumea daca se merita sa iasa din casa sau nu. Unii nici nu se trec pe lista,ii lasa pe altii sa creada ca nu vine nimeni si apoi vin neanuntati la intalnire,normal ca nu e nimeni din moment ce ploua si lista prezentei era pustieDaca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai
Comment
-
Pai stai putin, eu daca aveam macar un indiciu ca cineva o sa treaca prin parcare la intalnire, sigur treceam dar in cazul in care nimeni nu sa anuntat, mi-am vazut de treaba mea, si in plus de asta vad ca numai pe noi doi ne preocupa intalnirile dar ceilalti de pe forum nimic? nici ca vin...nici ca nu vin? Vivi parca era organizator de intalniri, ce se intampla ?Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai
Comment
-
Salutari din departari! Am mentionat ca nu o sa mai am timp sa alerg atat de mult pentru club si ca sunt dispus sa imi dau "gradele" doritorului acestui post de organizator. Este nevoie de timp si de oameni care se imiplica sa iasa ceva si la capitolul asta Tulcea este prea orgolioasa.Bani pentru cotizatii nu am mai vazut de mult tare.Eu si SBG ne-am permis sa dam pentru club si pe luna trecuta cate 20 de lei,restul au decat gura mare si vad ca nu fac nimic.O sa ramana in club cine o sa isi merite acest statut de membru.Eu pot sa ma descurc si cu 3 persoane.
2.Va certati si pentru tricouri de parca le tatuam pe voi si nu o sa se mai ia nici odata de pe piele.Si altele,Culoare,Guler/Fara guler...sametc
Asa ca pana sa incepeti sa sariti cu gura care mai de care,eu spun sa va uitati la voi si apoi sa va puneti intrebarea... -De ce nu merge clubul???sigpic
Comment
Comment