Discutii Generale L.C. Tulcea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by jordy_75 View Post
    in primul rand tin sa va multumesc pt vorbele frumoase,...am sa vin de fiecare data cand sunt in tl si sper ca le fiecare vizita sa vad ca efortul vostru merita.cat despre ,,donatie,,eu cred ca trebuia sa o fac si am sa o fac si pe viitor,pt ca vreau ca lct sa mearga mai departe chiar si cu cativa membri inimosi.spar sa fim cat mai multi ,,, asa ca contati pe mine in continuare. as vrea sa vin si eu la o partida de fotbal dar deocamdata nu pot. si uite si doua poze cu km mei facuti in drum spre bucuresti in dimineata zilei de 27 martie .deocamdata fara probleme .
    Te salutam si te asteptam la o noua intalnire atunci cand te vei intoarce. Si noi ne dorim sa mearga toata treaba ca pe roate. Si o sa mearga...O sa facem treaba,o sa vedeti voi
    sigpic

Comment

• Eu am ramas fara nr. de tel. poate anuntati si voi pe forum cand este urmatoarea intalnire.Sa stiu si eu,sa nu lipsesc.Legat de cotizat,trebui sa cotizez si eu sau mai astept?
      Daca da sa imi spuneti cat.

Va rog sa intrati pe:http://tunning.blogciting.com/ sa va spuneti si vooi parerea.Cui nu ii place este rugat sa ma anunte si ii voi scoate poza in sec.1.Fara suparare.

Poate va si inregistrati.Daca doriti,este alegerea voastra.Hotararea va apartine.
      Last edited by nichiforovici; 9 April 2010, 23:45. Reason: Automerged Doublepost
      http://www.loganclub.ro/forum/pictur...pictureid=3208
      www.loganclub.ro

Comment

• Originally posted by nichiforovici View Post
        Eu am ramas fara nr. de tel. poate anuntati si voi pe forum cand este urmatoarea intalnire.Sa stiu si eu,sa nu lipsesc.Legat de cotizat,trebui sa cotizez si eu sau mai astept?
        Daca da sa imi spuneti cat.

Va rog sa intrati pe:http://tunning.blogciting.com/ sa va spuneti si vooi parerea.Cui nu ii place este rugat sa ma anunte si ii voi scoate poza in sec.1.Fara suparare.

Poate va si inregistrati.Daca doriti,este alegerea voastra.Hotararea va apartine.
        1.Eu o sa postez la Intalniri cand ne vom intalni.Oricum la inceput de saptamana se va face o lista de prezenta pe care te vei trece. Plata cotizatiei ramane la aprecierea ta pentru moment.De bani avem nevoie oricand,mai ales ca o sa vina si lansarea Duster.
        2.O idee buna cea cu blogul.Felicitari si spor la treaba.
        sigpic

Comment

• plata ramane la aprecierea mea ,dar cat trebuie?
          www.loganclub.ro

Comment

• Originally posted by nichiforovici View Post
            plata ramane la aprecierea mea ,dar cat trebuie?
            Salut. Ai PM de la mine...
            sigpic

Comment

• cotizatia este 10 lei pe luna

Comment

• Azi am facut si mailul oficial al Logan Club Tulcea...Aceasta este:logan.clubtulcea@yahoo.com Sa nu uitati sa-i dati add.
                sigpic

Comment

• Strangerea cotizatiei a inceput cu mine. Va asigur ca am pus zece lei in Shrek,sa dau startul cotizatiei lunare.Pe voi va astept deseara la intalnire.
                  sigpic

Comment

• In sfarsit pot sa postez si eu

Comment

• si eu pot sa postez, problem fixed .. o sa aducem si banii dar sa vedem exact cine a dat bani si cine nu , normal ar fi sa faca parte din club doar cei care cotizeaza lunar .. ar trebui facut un bilant ( si un carnetel cu daatorii )
                      M1shu

Comment

• O sa dau si eu banii imediat ce ajung in oras, adica weekendul acesta, iar mihai...in privinta datoriilor si a evidentei eu sunt cel care sta la panda sa vada cine nu e in regula , vivi ma tine la curent
                        Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai

Comment

• railor le furati oamenilor banii!!! camatari

Comment

• Daca se stabileste ceva de vreo iesire la gratar sau ceva de genul asta,va rog sa anuntati din timp.
                            Last edited by yakuzel; 22 April 2010, 18:26.
                            www.loganclub.ro

Comment

• sa stii ca asa o sa facem daca ne hotaram sa o punem de un gratar

Comment

• O gratareala de Duminica

Care doreste sa mearga la o padure Duminca asta este rugat sa se treaca pe lista aceasta pe care o voi incepe eu.Cred ca daca suntem destui nu o sa fie nevoie de mai mult de 15 - 20 de lei de persoana pentru cumparaturi.

1.yakuzel & yakuzela - Speram ca o sa avem masina,daca nu o sa apelam la un prieten
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google