If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
pai la occident cand sa plecam ,am dat oglinda inapoi ca era rabatata si cand mam urcat in masina era crapata..acuma nush poate asa era dinainte,dar orikum tre sa o schimb... asta e
Pai 150 e oglinda cu totul, nu? Ca e cam scump doar pentru sticla propriu-zisa. Nicky, tu ai oglinzi manuale sau electrice? Ca daca ai electrice.... iti trebuie sticla cu degivrare
pai la occident cand sa plecam ,am dat oglinda inapoi ca era rabatata si cand mam urcat in masina era crapata..acuma nush poate asa era dinainte,dar orikum tre sa o schimb... asta e
Pai cel mai bine e sa nu iti mai rabatezi oglinzile ca Dupa cum ai vazut si tu e destul de greoi procesul asta Eu nu le-am rabatat niciodata ca imi e cam frica sa nu o smulg din usa
Da fratilor sunt intradevar o piaza rea Sa va feriti de mine ca va urmaresc 10 ani de vechime in logan club tulcea Mare blestem pentru cei ce nu stiu
Last edited by yakuzel; 5 March 2009, 13:09.
Reason: Automerged Doublepost
@danielliviu: am oglinzile electrice.stiu ca trebuie cu degrivare.150 costa doar sticla.ambele oglinzi cu totul 500,asta daca vreau de la DACIA,dar ma mai gandesc .
@yakuzel:pana acum 1 luna nici eu nu le rabatam.dar am dat intr-o zi sa ma urc in masina iar oglinda de la sofer atarna,si ca de obicei 'suspectu' a fugit :P si nu a vazut nimeni.am pus-o inapoi, vad ca sta dar oricum la urmatoarea 'fapta' sper sa-mi pun de MCV,astea's mai sanatoase.
Va rog sa intrati pe threadele de mai jos ptr.a posta propunerile voastre referitor la calendarul de intalniri si bineinteles ca sunteti invitati si la intalnirile care au loc la Felix si Sibiu unde daca doriti sa participativa rog sa va treceti pe lista deschisa in threadurile respective .
Cred ca am gasit o firma la noi in tulcea care face decupari de autocolant O sa vb azi cu totii si cred aca vom numii pe cineva care are timp sa treaca in cursul saptamanii sa ii dea modelul de sticker pe care il dorim
fartilor mai margeti care va si mai vedeti unde se poate face primul stiker k unde am fost eu nu poate k are prea multe stersaturi am fost azi sa vad cum a iesit nu a mers deloc poate stiti voi un alta parte si cel oficial ma rezolvat
sca daca am gresit da sunt la munca
ma grabeam cand am scrii k eram la munca i nu aveam timp
Last edited by geoga; 19 March 2009, 18:43.
Reason: Automerged Doublepost
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment