fratilor vin si eu ma anuntati si pe mine????? aaaaa astept telefonul vostru..bafta
Discutii Generale L.C. Tulcea
Collapse
X
-
-
fratilor, eu nu vad nici un post nou...nici ceea ce scriu eu nici ceea ce scrieti voi la mine au ramas cele veche nu-mi apare nimic altceva ce sa fac???
iauite...acu imi apar doar cateva...abia dupa ce am mai scris eu ceva , aiurea. misto tricoul!Every story has an end, but in life...every ending is just a new begining.
Comment
-
salutare
asa sunt tricourile
Comment
-
merg...un vot de la mine doar ca ar fi bine sa pastrem doar pe o maneca numarul de inmatriculare si doar pe fata numele nostru sau porecla;) in rest perfect..astept parerea celorlalti...si daca e ok, pretulEvery story has an end, but in life...every ending is just a new begining.
Comment
-
Tricourile sunt tari Inca un vot si de la mine Cat despre inscriptionari eu spun sa fie scris decat pe o maneca numai literele din numarul de inmatriculare sau numai nick-ul sau se mai poate pune si nickul pe spate sus dar cu niste litere gen graffitti.sigpic
Comment
-
fratilor aveti doua voturi si de la mine......bel;ea bravo geoga
baieti ar fi o problema ... nu cred ca la noi in tulcea se poate asa ceva ma refer la masina. Ea este f faina dar nu avem asa oameni sa-i duca capu..
Comment
Comment