Sa stiti ca poate participa oricine Organizatorul a facut posibila inscrierea tuturor categoriilor de masini Clasa s1 se refera la cei cu posibilitati hipice (cp) mai mici Inscrierea e 100 lei asa ca daca doriti puteti sa va incordati pe pista;)
Discutii Generale L.C. Tulcea
Collapse
X
-
eu sunt de parere ca cel mai bine este sa te bagi la liniute atunci cand se organizeaza asa ceva, lasam drumurile publice deoparte si astea ilegale le aruncam si ne vedem noi de ale noastre...este cel mai indicat asa (bineinteles, exceptand faptul ca mai conducem si agresiv cand ne apuca, asta face toata lumea). iar in al 2-lea rand nu avem noi masini de liniute ce dracu?? sunt frumoase, pardon...foarte frumoase si excelente pt. oras, plimbari si chestii de genul si cam atat. aveti grija de voi!!!Every story has an end, but in life...every ending is just a new begining.
Comment
-
eu sper mobil 1 0W40...sau care era la pt. motoarele noi...e mai scump cei drept...dar ii bun! (e dinala sintetic)
frate, eu vreau mobil 1 dinala 0w40 (sintetic) sau care era ala pt. motoarele noi:-?
eu voi lua mobil 1 0w40 (sintetic pt. motoare noi ) sau care era...parca asta:-?? cei drept ca e mai scump dar e bun!Every story has an end, but in life...every ending is just a new begining.
Comment
-
Eu bag numai ulei sintetic de loarea soarelui marca floriol sau unisol ... scuze de reclama dar mi-au promis astia ca imi umplu casa cu ulei de bucatarie daca le fac reclama ...Acumsa vad daca il aduc in sticle sau il imprastie prin casa ,sa o am plinasigpic
Comment
Comment