Discutii Generale L.C. Tulcea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• asta este emblema noastra
    Attached Files

Comment

• arata prea tare.bravo alex.4 buc mam abonat

Comment

• trece si pe je pe lista .. ;) se leaga bine
        M1shu

Comment

• ms ms ms dar acum trebuie sa-l gasesc si pe mosu acolo si as vrea sa-mi spuneti si daca este facem o lista onnline care unde vrea sa o puna sa stiu ce marime aleg. inca odata multumesc

Comment

• facem una sau 2 marimea emblemei de la masina (fata+spate) sau fiecare cum vrea da 1 sa fie obligatorie ptr toti sa o avem intr-un loc k alti nu pot sa o puna in fata ex ady

Comment

• si bogdan maaa....ce rau esti l-ai uitat!
              Every story has an end, but in life...every ending is just a new begining.

Comment

• da dar daca este trebuie sa le punem oti intrun loc nu eu pe sigla si simon sau bogdan pe luneta..... trebuie sa luam o hotarare...

Comment

• una sa o avem toti la fel si dupa aia care mai vrea isi mai pune el unde vrea si cete vrea mai ganditiva si la colegi nostry

Comment

• chestia este ca nu-l gasesc pe mosu ala acolo... geoga nu poti sa treci u pe acolo si sa vb cu el?

Comment

• nu am timp deloc eu

Comment

• Ok vedem cum facem pana la urma

Comment

• eu mi o pun in spate , sub yala de la portbagaj ... zic eu ca ar fii ok asa ..
                          M1shu

Comment

• o sa hotaram unde le lipim

Comment

• Eu va spun totusi ca un loc mai bun decat punctul mort din luneta nu cred ca poate exista Parerea mea ar fi sa le lipim toti in acelas loc Da mai bine asa
                              sigpic

Comment

• parerea mea e ca ar trrebui puse pi sientru , ca si sigla originala , sau deasupra stopului de frana la luneta ( vivi trebuie sa dai jos ala cu www. ) .. asteptam si alte opinii =>
                                M1shu

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google