eu sunt de parere cu vivi
Discutii Generale L.C. Tulcea
Collapse
X
-
Noi ne cerem scuze ca nu am putut ajunge la regionala Dar au fost alte lucruri neprevazute care au aparut pe parcursul acelor zile Dar poate o sa reusim si noi sa facem o regionala chiar aici la noi Ca exista posibilitati Macar sa poata veni cei din imprejurime Asta din cauza imposibilitatii de a asigura cazare.sigpic
Comment
-
sal.
am si eu nevoie de un set de sigle cu clubul vostru daca aveti cumva, vreau sa fac un tablou pentru internationala de anul viitor.
mersiIntalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
pai vi normal in Tulcea (ai putea de la babadag sa faci dreapta spre enisala..dar este foarte urat drumul pana la Tulcea apoi) deci...de la babadag ti drept inaintepana la Tulcea...apoi , cand ajungi in tulcea faci dreapta pe langa Lukoil si ti varianta pana ajungi la dealer-ul KIA. cand ai ajuns acolo faci stanga si mergi pana la sensul giratoriu, acolo faci dreapta si tot inainte pana la Mahmudia. Drumul pana la mahmudia e asa si asa...eu cu mai mult de 90-100 nu am mers pe acolo)
sau daca vrei, spune-mi cand ajungi in Tulcea si eu te astept la intrare si te duc pana la drumul inspre mahmudia.Every story has an end, but in life...every ending is just a new begining.
Comment
Comment