If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
o spalatorie buna ...mai greu, insa daca dai un ban in plus la baiat isi face treaba (cel putin asa am facut eu si am fost multumit, am avut niste pete care nu am reusit sa le scot acasa ).
PS: la intalniri de ce nu vrei sa vi? (joi de la 20:00 in parcarea de la metalu iar duminica de la 18:00 tot in acelasi loc)
o spalatorie buna ...mai greu, insa daca dai un ban in plus la baiat isi face treaba (cel putin asa am facut eu si am fost multumit, am avut niste pete care nu am reusit sa le scot acasa ).
PS: la intalniri de ce nu vrei sa vi? (joi de la 20:00 in parcarea de la metalu iar duminica de la 18:00 tot in acelasi loc)
Pai....sincer...am vazut ca sunt numai copii in club..
Scuze,o sa va mai bat mult la cap!
Sunt incepator si mai sunt si femeie pe deasupra(nu sunt blonda...)
Care benzina mi-o recomandati si de unde sa alimentez???
pai in la noi in Tulcea in afara de Luckoil (deci, exclus Luckoil) petrom cu benzina de 95 e ok..si mai nou acum este si PetromV care e foarte ok...ar fi si rompetrol cu efix-ul lor. Eu personal alimentez numai de la Petrom si PetromV si nu am avut probleme.
P.S.: Nu ne bati deloc la cap...orice problema ai spune-o aici si o rezolvam impreuna. Placerea e de partea noastra!
P.P.S.: Azi , 20:00 in parcare la metalu' iar duminica la 18:00! te asteptam!!!
Every story has an end, but in life...every ending is just a new begining.
Scuze,o sa va mai bat mult la cap!
Sunt incepator si mai sunt si femeie pe deasupra(nu sunt blonda...)
Care benzina mi-o recomandati si de unde sa alimentez???
daca iti permiti poti pune premium 98 de la petrom.daca nu...premium 95 tot de la petrom.eu asa fac si e super ok.mai e si rompetrol dar stiu ca e putin mai scumpa si nu stiu cu cat e mai buna.numai bine
Da, confirm cele spuse mai sus cu petrom si petromV, eu recomand cu toata increderea sa pui de la petrom benzina premium 95 sau daca vrei premium 98..dar 95 sa si ieftinit in ultimul timp si e buna.
Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment