ok atunci vorbim joi la intalnire.trebuie sa hotaram mai repede ce si cum ca asta cu pensiunea este foarte cautat.eu i.am spus cam la sfarsitul lunii octombrie.
Discutii Generale L.C. Tulcea
Collapse
X
-
o sa discutam la urmatoarea intalnire Cred ca dupa intalnirea cu cei de la constanta ati invatat si voi cate ceva despre im portanta acestui club Si totusi sa nu ma grabesc sa trag concluzii O sa se vada si asta cu timpul
p.s. Va informez ca am schimbat locatia pentru intalniri ...la iesire din oras spra mineri Acolo se vor avea loc toate intalnirile noastresigpic
Comment
-
astazi sa veniti la metalu in parcare pe la 5 sa vorbim despre cazare ca am vorbit cu ala si a zis ca ne gaseste el inca 60 de locuri.deci cred ca ar trebuii sa trecem si pe acolo sa vedem locurile.eu am vorbit si cu ady si cred ca duminica asta ar fii bine sa mergem cativa sa vedem si sa vorbim cu proprietarii sa nu creada astia ca e vreo teapa.
Comment
-
Salut baieti, am vorbit cu doamna Elena de cazare pentru constanta si ceilalti akum nu stiu ce sa-i spun lu' domn' grigore (vecinu) luam toata vila.stiti k sunt km 20 de locuri.vreau un sfat k m-a luat valu'.....))
Nu mai folosi prescurtari gen "k", "sh", "tz"...si asa mai departe!!!Last edited by Simon; 14 October 2009, 22:36.
Comment
Comment