If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Bai da nimeni nu mai posteaza cu datele pe forumul asta, de ce trebuie sa stau sa ma tiganesc si sa ma rog de fiecare sa imi dea datele?Vreti sa fiti trecuti sau nu? daca nu inseamna ca nu cotizati si nu o sa aveti parte de materialele pentru club.
P.S. Daca pentru niste date ne miscam asa de greu,mi-e greu sa ma gandesc ce o sa fie pe viitor, eu unu daca o sa trebuiasca sa ma rog prea mult o sa ajung sa renunt la asta pentru ca n-are rost.
Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai
@dany Sa il treci si pe vali pe lista Iti dau eu datele lui sevastian valentin ,...,TL-43-VAL Le dau eu ca el are probleme cu netul,in plus a platit cotizatia deja,isi merita locul pe lista
Eu oricum il am trecut pe Bogdan,eu sper sa ramana la noi,daca nu, o sa il scot si gata,nu e o problema...pe Alex(RGF-ul) stie cineva cum il mai cheama?
Alex este ocupat cu locul de munca si este solicitat mai tot timpul Am vorbit cu el si a spus ca o sa ia o mica pauza dar o sa revina imediat ce rezolva problemele si grijile ce il apasa
Grijile ce il apasa,vai tu vivi )ce intelectual ai fost aici...de parca ar avea familie si copii si are fel si fel de griji,noi il asteptam,cand o sa aibe timp sa vina il primim cu placere dar as avea pretentia macar daca e sigur ca ramane sa si cotizeze alaturi de noi ca deja o sa treaca luna martie si avem 5 persoane
Grijile ce il apasa,vai tu vivi )ce intelectual ai fost aici...de parca ar avea familie si copii si are fel si fel de griji,noi il asteptam,cand o sa aibe timp sa vina il primim cu placere dar as avea pretentia macar daca e sigur ca ramane sa si cotizeze alaturi de noi ca deja o sa treaca luna martie si avem 5 persoane
Merci pentru remarca ta drag coleg Cat despre cotizatia lui RGF,am inteles ca ADY trebuie sa scoata aceasta suma ca este dator la el de mai demult
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment