If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
1.Cei care doresc legitimatii LGC Tulcea sunt rugati sa trimita 2 poze (masina / posesor) pe mailul oficial al clubului logan.clubtulcea@yahoo.com.
2.Cei care nu au platit cotizatia lunara de 10 lei sunt rugati sa aiba acesti bani la urmatoarea intalnire.
Vivi eu zic sa facem niste stegulete logan club pentru evenimente pana facem siglele,sa fim si noi in rand cu oamenii.
p.s. Vorbeste si de banner si vezi cat cere pentru el ?
Last edited by yakuzel; 18 May 2010, 01:18.
Reason: E mult mai bine asa
1.O sa facem si stegulete dar mai sunt membrii care nu au cotizat inca si mai avem nevoie de niste bani.
2.Bannerul ne ajunge destul de mult,500 - 800 lei.
3.@ - Toni - Daca vrei sa intrii mai repede in posesia legitimatiei o sa te rog sa treci pe la firma aceea unde si-au pus pleoape VAL si LCM.Baietii mi-au spus ca e gata si ca asteapta sa vina cineva sa o ia.Te costa 5 lei.In plus am mai vorbit cu ei si de tricouri si asa cum am mai spus va ajung 40 de lei bucata.
4.@ - Geoga - O sa avem nevoie de flyerele acelea si o sa te mai rog sa imi aduci la urmatoarea intalnire cateva formulare de inscriere ca avem doua domnisoare care doresc sa adere la club si as vrea sa le prezint si lor un formular sa aiba idee ce vor semna dupa cele 4 intalniri.
Deocamdata nu am timp sa merg sa ma interesez ca sunt vreo 3 firme aici care se ocupa cu publicitate pentru firme si altele..gen cluburi, dar o sa va anunt cand ajung ce preturi au iar in legatura cu banner-ul costa asa de mult ca totusi....era un banner stradal ala si nu e de mirat ca ne-a cerut atat, eu unu ma gandeam ca un banner cu lungime 2m si latime de 1m este de ajuns si nu o sa coste atat de mult, acum voi sunteti mai multi la Tulcea si va hotarati
Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai
Nu vreau sa fie cu suparare dar,o sa va rog sa fiti de mai mult ajutor pentru colegii vostri care intreaba ceva sau se intereseaza de ceva anume.Multumesc pentru intelegere.
@ LCM - Incearca sa il descarci de pe DC++ pe un hub strain dar asta dupa ce te informezi de numele softului respectiv.YouTube e o resursa nelimitata,recomand sa incerci acolo sa dai de numele respectiv si apoi download de pe un hub strain mai bazat. Mult succes!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment