Intrucat se apropie sfarsitul de saptamana care se anunta a fi propice unei intalniri zic sa mai iesimim din casa si sa ne mai desmortim si noi dupa saptamana asta naspa.Astept propuneri din partea voastra referitor la ora si locul de intalnire...
Intalnirea loganistilor din Valea Jiului...sambata orele 17.00...spalatoria Nik
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
eu as veni la fiecare intalnire dar pot doar o data la 2 saptamani din cauza serviciului
adica o saptamana liber una lucrez .. saptamana asta sunt liber dar am un spoiler de montat la logan si nu pot veni daca se face sambata .. daca se face duminica vin...
am mai vb si cu catziva prieteni care nu stiau de LCVJ si au zis ca vor sa vina si ei ....
Salutari membrilor L.C.V.J
baietzi ce zicetzi de intalniri si seara il locuri "aglomerate" ex. centru orasului. eu zic ca ar fi mijto sa facem intelniri si seara .... ne vede si pe noi lumea si vedem si noi gagicutze :P ma intzelegetzi ....
-
Sal all, man cum pleaca omul in concediu cum faceti lucruri noi.
Ce super cu subforumul asta!!!
Ionut, de unde spuneai ca ti-ai schimbat stergatoarele? am uitat...ceva pe langa piata din Petrosani..si care-i combinatia buna (unui mai mare, asa am vorbit).
Toate cele bune, ne vedem maine undeva?!Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
Duminika vin si eu la intalnire daca se tzine , dar la visina nu pot , am avut azi ceva cheltuieli cu spoilerul nou si s`au terminat fondurile maine voi posta cateva poze cu noul spoiler pe subforumul "discutzii generale"
Comment
-
baietzi eu vin si deseara si maine seara cand va hotaratzi ca mi`am terminat treaba, dar eu zic sa o lasam pe maine casa[/B] poata veni mai multa lume ....
iintratzi pe "discutzii generale" sa va datzi cu parerea la noua mea bara
Comment
-
Deci maine seara se va tzine intalnire LCVJ... unde si la ce ora ... ?? eu zic in vulcan zona Cinematorgraf sau Petrosani zona jiul Soping center, sau daca are cineva ideei mai bune ? sau Agip Petrosani e mijto iar pt lok de intalnire acolo lucrez si eu.
eu votez Agip Petrosani !!! facem o filmare frumoasa poze nu ne deranjaza nimeni ...
acolo avem ce vrem cafea suc bere benzina motorina benzina ) si spalare rapida la 5 lei
Agip Petrosani nu fac reclama dar cred ca e un lok fff bun pt intalnire
Comment
Comment