Intalnirea loganistilor din Valea Jiului...sambata orele 17.00...spalatoria Nik

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salutare L.C.V.J. ar fi super o iesire la un gratar inpreuna si cu familia dar sa va hotariti unde si ora de plecare.

Comment

• Sper sa nu ploua sambata-duminica, ca ar fi misto o iesire!
      Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Pai ne uitam la pognoza meteo
        Si de locatie astept propuneri va rog

Se aporpie weekendul ce facem oameni buni?Nu mai spune nimeni nimica?
        Last edited by IonutUSJ; 29 April 2010, 19:50. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• hai olos35 propune tu tata ceva...iesti mai dedemult nu de alta...ma refeream la varsta...

Comment

• banuiesc ca din cauza posturilor sterse nici nu ne mai intalnim...ha...ha...ha...inchidem thread-ul?...ha ha ha...bai nu fiti copii...
            Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Oameni buni facem o intalnire weekendul acesta?

Comment

• haideti ma adunativa si noi la un garatar cat ca costa 10 lei de pers ca nu trebuie sa faceti nunta un gratar mic in familie

Comment

• Asta incerc si eu ca ii conving dar vad ca s-au suparat rau cu numarul de posturi

Comment

• Sa vad daca dau de baiatul de la Tg Jiu ca m-as duce maine sa-mi schimb luminile!
                    Dar daca e ceva poate vin...
                    Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• ne auzim maine la un telefon...ca la medic...cu programare tata...mi-e rusine...
                      Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• @marianhorduna -Felicitari pentru functie!
                        Nu fi suparat de treaba cu grataru', de care vorbeau cei de mai sus, ca o sa tot fie din astea! Spiritul de camaraderie pe care incearca sa-l construiasca Logan Club se naste greu...Important e sa fim sanatosi si ...sa mergem inainte!
                        LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Buna de dimineata...va mai trecura suparariilii...???

Comment

• CLAR, eu sunt nervos rau dar nu pe voi loganistii V Jiului!! In rest toate cele bune!

Comment

• Eu atunci doar mi-am exprimat neplacerea si acum nu ma mai intereseaza. In schimb, o intindem pe undeva acum ?? o intalnire vulger la iarba verde cu gratare si alea alea ?

Edit: Hadeti loganistilor, nu ne trebuie foarte multa mancare si nici bautura mult

Comment

• Neata!
                                ce matinali sunteti facem o intalnire?haideti sa facem un gratar ce ziceti?ne intalnim sa vorbim?si apoi sa mergem la un gratar

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google