Intalnirea loganistilor din Valea Jiului...sambata orele 17.00...spalatoria Nik

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ionut, nu am mai putut venii, a intervenit ceva. pe data viitoare :P

Comment

• Nu e nici o problema...pe data viitoare

Comment

• Ce facem cu vremea asta la sf saptamanii?!
        Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• O invitam la o intalnire L.C.V.Jiului...e...ce ziceti...
          Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Pai da, mergem la un citric si stam de vorba daca vremea nu ne ajuta.

Comment

• Pai cred ca asa vom face...apropo vor nebunii astia sa deschida vineri la Lupeni strandul!! Ne bagam la o intalnire acolo??yahoo:
              Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Ne vom baga Profesore dar treaba nasoala e cu vremea.Au anuntat cod galben la noi deci vom avea un weekend plin de ploi eventual ne putem intalni sambata la o cafea la un suc ceva la NYK.

Comment

• Da, cred ca e mai bine asa!

Comment

• da sambata seara ar fi ok sa iesim pe undeva la un local ceva .. nustiu ceva galagios ca nu am mai iesit nici eu pe undeva din clasa a -2-a :P .. cum vretzi voi eu vinnnnnnnn
                    http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• Astazi se anunta o vreme belea...nimic nimic?...
                      Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Nu prea e cine stie ce vreme buna. Nori aproape pe tot cerul. As zice de o intalnire mai pe seara, ce ziceti ?

Comment

• [B]se pare ca nu prea avetzi kef de iesala eu am vb cu ionutz si cu manup si am zis ca daca are lumea treaba azi sa facem o iesire nocturna eu zic cam pe la ora 20:00 .. iesim la un citric kkk .... care se baga care cum poate sa vina ????
                          Last edited by valeriuciprian; 25 May 2010, 06:29.
                          http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• Sunt de acord. Tot am planuit sa facem una pe seara, ar fi frumos si cu ocazia asta prindem 2 iepuri, facem si o intalnire dar servim si un suc.

Comment

• Unde si cand? Eu nu mai sunt de cluburi, discoteci...

Comment

• Imi pare rau ca am aflat prea tarziu de intalnire cand eram deja cu 2 amici planuisem sa mergem undeva v-am claxonat la iscroni si Virago misto luminite de bord sa le porti cu placere :P o seara buna

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google