Marius te rog sa ma scuzi daca ti-am gresit cu ceva...ce ai spus tu despre munca exact asta am spus-o in postul precedent...ai recunoscut si tu ca ai aflat despre unele intalniri prin telefon,deci...cat despre faptul ca vrei sa te retragi,E HOTARAREA TA,eu zic sa te mai gandesti...
Intalnirea loganistilor din Valea Jiului...sambata orele 17.00...spalatoria Nik
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Parerea mea: imposibil sa avem 1 zi/sapt pt intalniri!!! Mai ales ca aici pe forum se mai baga in povesti unii care nu ii cunosc de la intalniri! Si sincer e greu si cand e anuntata inalnirea sa ne strangem, sa zicem 20 de masini.
Sper sa nu se simta careva lezat de ceea ce am scris...Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
baieti imi pare rau nu am putut ajunge am fost plecat si nici macar semnal nu am avut sa va pot suna....
Comment
-
Cu tine nu am nimic mat, dar sa-mi trag palmi, unii se baga-n seama pe forum dar la intalniri nimik!! Ieri am fost numai 3: eu, Ionut si "cumnatu". Pacat ca n-ati venit ca a aterizat un elecopter langa noi. Am crezut ca se da jos Marian din el!!!Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
Comment