Intalnirea loganistilor din Valea Jiului...sambata orele 17.00...spalatoria Nik

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by IonutUSJ View Post
    Aoleo vlad e nas,numai bun de plata mai ales la cat se plangea saracul .
    Marian tu de care obicei spui?cel cu nasul incearca mireasa??? tu numai nas din ala ai fi
    Mariane, Ionut, voi ati facut misto de mine ca am fost nas?!!?!
    Oricum, aviz amatorilor, nu va sfatuiesc sa nasiti pe nimeni!!! Am un "frig" prin buzunare de nu-mi vine sa cred!!!!
    In legatura cu mireasa, nu am incercat-o ca arata prea bine "nasa"!!!!
    PS: Azi dimineata am venit acasa,oricum ceea ce am vazut la intrare in Banita, mi-a cam trecut un pic cheful sa ma fac sofer de tir!!S-a rasturnat un tir in fata mea, maxim 10 m distanta, un peisaj de-a dreptul oribil. Drace, cabina era in rapa la unu in curte...totusi sper sa fi scapat saracu sofer.
    In rest ati facut ceva intalnire?!!
    Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Bine ai revenit Vlad!
      Noi bombaneam asa de plictiseala...cate una cate alta...dar fapte au fost intra la poze si ai sa vezi.

Comment

• Baieti maine la ora 5 ne vedem,nu?Eu unul voi fii prezent!

Comment

• Ok Ionut, vin si eu! Sper sa se stranga lumea cu frigul asta!!
          Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Asa sper si eu .Acum ramane de vazut

Comment

• Ok ne vedem acolo!

Comment

• Sa vedem primele poze de la Virago...aujuta-l doamne sa plece cu dreptul...
                Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Voi fi si eu prezent maine
                  HD-87-DLR

Comment

• Merci pt incurajari "Sefu".

Comment

• salutare baieti... vreau sa va anunt ca nu voi putea participa la intalnire azi si nici inca 3 saptamani...

bafta tuturor
                      http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• prezent si io...

Comment

• Bafta...si sa vedem mute,multe pozne...cu multi loganisti...de ce nu si loganiste...
                          Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Lista participantiilor(care s-au anuntat pe forum)
                            1.Vigago
                            2.Raul
                            3.Ionut
                            4
                            5.
                            6.
                            7.
                            8.
                            ...si poate vin ceilalti baieti ca e vreme frumoasa numai buna pentru o intalnire
                            Last edited by IonutUSJ; 23 October 2010, 14:44.

Comment

• Da, e super vremea! Sper sa ne strangem!

Comment

• Dupa cum se stie azi a fost intalnire!!!!
                                Eu personal m-am simtit bine printre tovarasi!

Facand misto, se vede ca am venit acasa: azi am fost numai 5.

Sa nu uit a mai venit dl. Olos dar am uitat de poza!!!Se vede ca-s incepator!!!
                                Sper sa fi iesit bine totul, oricum mie mi-a placut intalnirea...

Daca vreti poze mai mari sa-mi spuneti!!
                                Au fost urmatorii utilizatori la intalnire: virago, IonutUSJ, mari1u5, Manup, Raul_87 si nu in ultimul rand Olos35.
                                NE VEDEM SAMBATA VIITOARE BAIETI!!!
                                Attached Files
                                Last edited by virago; 23 October 2010, 20:48.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google