Intalnirea loganistilor din Valea Jiului...sambata orele 17.00...spalatoria Nik

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Atunci hai cu lista si la noi...
    Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• daca a-ti face intalnirea dupa ora 17:00 vin si eu dar mai repede nu pot fiindca vor sa mearga ai mei pe la 13:00 la Ziua Mortilor fiindca luni sunt la munca ei...

Comment

• e prea tarziu pentru noi la ora aia ... ne pare rau
        Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907

Comment

• asta e atunci o va urez bafta la intalnire si o zi cat mai frumoasa cu mult soare sa prindeti duminica !!

Comment

• Hai cu lista colegii din Valea Jiului.

La noi lista arata cam asa:

1. GJ.6.1ULY
            2. GJ 88DMD
            3. GJ 24BIA
            4. GJ 86AND (eu 100% prezent)
            5. GJ 88MER
            6. GJ-85-SRY
            7. GJ 21SEB

Comment

• Daca colegi din Tg Jiu au deschis lista participantiilor sa o facem si noi.
              Precizez ca ora de intalnire sa fie ora 14,iar locatia Parcarea de la Manastirea Lainici.
              Lista participantiilor:
              1.Ionut USJ
              2.
              3.
              4.
              5.
              6.
              7.
              8.
              9.
              10.

Comment

• De acord eu optam pentru Visina sa avem unde bea un suc un ceai ceva dar e ok unde vreti voi.

Comment

• Am spus sa fie Parcarea de la Lainici fiindca sa putem parca toate masinile(sa le studiem) iar apoi sa mergem la visina la o racoritoarea sau ceva fierbinte.

Comment

• mai bine veniti direct la visina si analizam acolo si masinile
                    Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907

Comment

• Si daca e ocupata parcarea?vom vrea sa facem si poze...o parcare frumoasa cu toate masinile...adica asa consider eu ca e frumos.
                      Sa nu credeti ca am ceva impotriva cu visina.Dar in ultimul timp nu am mai frecventat pe acolo si nu mai stiu care e situatia.

Comment

• nu e ocupata
                        intram la restaurant defileu si vis-a-vis de rest e o parcare mare in care putem sa parcam masina

Comment

• Stiu si aceea parcare.Pana la urma unde vreti sa ramana?Visina sau Lainici?

Comment

• eu zic de visina,la,lainici daca o fi vreo vreme urata nu avem nici unde sa stam...,cum ziceti,puteti si voi...!

Comment

• Pai atunci ramane la visina.ora 14.

Comment

• putin mai devreme nu se poate...?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google