Intalnirea loganistilor din Valea Jiului...sambata orele 17.00...spalatoria Nik

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salut,pe ce data sunteti de acord sa facem o intalnire comuna?
    id messenger:merlan.alexandru

Comment

• Crezi ca eu stiu...cel mai sigur cred ca in ianuarie...
      Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Misto raspunsul Mariane!! Nu facem mai bine intr-o duminica mai spre dimineata, numa bine mergem in targ si cand venim spre casa ne bagam la o intalnire comuna!! Ce parere aveti?
        Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Sa vedem...poate doar pe luna viitoare sa putem face.O data nu pot spune...dar vedem

Comment

• Sau poate in ianuarie...asta daca nu va vedeti voi pana atunci....
            Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Originally posted by virago View Post
              Din motive discutate azi la intalnire, s-a decis sa amanam intalnirea comuna cu cei din Tg Jiu!!! Mai multe detalii va ofera Ionut cand ajunge acasa la calculator!!!
              ne poate spune si noua cineva care au fost motivele?

Merci

Comment

• Sa fiu sincer, am fost f putini liberi pt azi!! Si cand am vorbit ieri am decis sa o amanam sa ne putem face timp mai multi, e si o ora ciudata; asta e totusi parerea mea.
                Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Ok dar cei care erau ocupati puteau scrie pe forum si ne intalneam sambata nu era musai sa fie duminica. Am intrebat fiindca tu ai zis ca o sa ne zica ionut motivele cand merge la computer si el nu a zis nimic.

Comment

• Eu nu pot sa vorbesc in numele lui Ionut. M-a rugat dupa intalnire sa va comunic...la noi in club dupa cat se vede nu sunt fff multi care stau pe forum, mai mult prin telefon ne intelegem si la intalniri. Nu aveam cum teoretic sa stabilim mai repede, si decat sa fi venit 2-3 mai bine am anulat.

Comment

• Alex 86...bossule ia fi atent cum sta treaba...din punctul meu de vedere...noi suntem la inceput,deabia de vreo 2-3 intalnire am inceput sa avem constanta de membri la intalniri...deci teoretic...dureaza pana creezi dependenta de logan cuiva...sa nu fim rautaciosi...stiti ce propun eu...INTALNIRE INTRE L.C.V.Jiului-L.C.Tg.Jiu-L.C.Deva undeva ,la inceputul lui ianuarie...vorbim unde,ce si cum...sa facem o smecherie a noastra...

Comment

• Imi cer scz ca nu am postat.
                        Motivele au fost urmatoarele:
                        -am fost multi la intalnire intradevar pozele vorbesc dar tinand cont ca maine e 1 noiembrie mai toti au fost ocupati cu mersul la cimitir.
                        -iar cei care ne-am strans pentru intalnire am fost doar 2.Iar toti ceilalti au spus sa o lasam pe alta data fiindca ar veni si ei. Iar eu voi trage tare sa realizam aceasta intalnire.
                        Imi cer scuze ca nu am putut fii prezenti la intalnire si am amanat.Nu voiam asta.

Comment

• Asa mai bine mergem la regionala Deva in decembrie.

Comment

• Am putea sa facem si ceea ce spune Marian,tinand cont ca e si iarna si cum avem munti in zona am putea sa facem o intalnire comuna...dar asta ramane de vorbit.
                            Iar intalnirea comuna a cluburilor tg jiu si V.jiului pana la sf lunii reusim sa o facem daca ne straduim putin.

Comment

• Ai si tu dreptate Alex...daca as fi in zona jur ca nu as rata regionala...dar din pacate....la anul cu siguranta nu mai ratez...

Comment

• Poate daca produc ceva finante voi putea ajunge la regionala.Chiar mi-as dori asta si poate vor mai fii doritori.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google