Intalnirea loganistilor din Valea Jiului...sambata orele 17.00...spalatoria Nik

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Multumesc mult baieti pentru spijinul acordat!
    "Precenul la nevoie se cunoaste" .
    Nu am astfel de ganduri de acuma,mai trebuie traita varstra asa cum trebuie

P.S Va rog sa mutam discutia la dicuti generale pentru ca suntem off-topic
    Last edited by IonutUSJ; 3 December 2010, 21:47. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by marianhorduna View Post
      Sa inteleg ca si tu ai fost pe rit vechi...
      Doar nu am aruncat banii degeaba!!!
      Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Astazi la ora 15 ne intalnim,nu?

Comment

• Sa nu ploua!! Ca de venit vin da nu stau mult ca tre sa merg la stricat de bani!!
          Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• sar putea sa ajung si eu da nu pot sa stau mult .....
            http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• Nici nu trebuie sa stai mult Mat, cat sa platesti sucul...

Comment

• Mah da grabitzi mai sunteti...

Comment

• Deci ne vedem in juma de ora?!

Comment

• Da in 15 min )

Comment

• Vrem pozeeeeeeeee....adica vreau pozeeeeee...
                      Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Vor veni si acelea dar fotograful e plecat la cumparaturi.

Comment

• Da, mai incolo un pic cu pozele, inca tremura buzunarul!!!Mai pe seara!

Comment

• Saracu iar l-ai speriat

Comment

• Vad ca unii s-au "udat" rau ca nu am pus repede pozele de azi 04.12.10. Noi, cei care ne rupem coatele pe baricade, am mers si pe vreme ploioasa, frig mare etc. Azi am fost: Ionut, Mat, Olos, Raul si je.
                              Deci pozele!!
                              Am si o deceptie, mi s-au terminat bateriile cand am vrut sa le fac la baieti o poza cu barmanita...si nu prea a mers bine blitu!!
                              Attached Files

Comment

• Cartonas rosu pentru ca ti s-au descarcat bateriile si nu ai facut poze si la barmanita,ca oricum era putin mai bronzata si iti trebuia blit.
                                Si ai uitat pe cineva care e tot timpul prezent la intalniri cu spiritul :Marian!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google