Intalnirea loganistilor din Valea Jiului...sambata orele 17.00...spalatoria Nik

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da,da repede si tu...mi-am revenit cand am vazut-o pe "tanti"!
    Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Foarte frig oricum...dar care sunt loganisti adevarati indura orice

Comment

• Un up de la mine...
        Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Astazi am facut un fulger cu cei din Deva in parcare la Real.O gazduire calduroasa!
          Si poze :
          Attached Files

Comment

• Sexosilor, pacat ca n-am ajuns si eu la timp...da nu-i bai imi iau revansa pe 26 la Deva!!
            Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Poi da.Atunci vei fii cu toti

Comment

• Frumos...si unde pui ca si ei au burtosii lor...
                Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Originally posted by virago View Post
                  nu-i bai imi iau revansa pe 26 la Deva!!
                  te asteptam
                  sigpic

Comment

• Apropos nu vreti sa mai facem o intalnirea inainte de anul nou?Prin 26-27?
                    Ce spuneti?

Comment

• nu cred ca se mai poate anul acesta , deja sarbatorile sunt pe noi , plus ca sa facut un efort mare ptr regionala , la anul daca vom fi sanatosi cu toti , multumim ptr. propunere , poate reusim in ianuarie
                      sigpic

Comment

• Eu sunt de acord, dar totusi e o problema cu Regionala asta: o data mai accesibila nu se poate?!?! E pusa super rau inainte de Sarbatori sincer, cu 1 sapt inaintea Craciunului, si pe criza asta nu prea iti mai arde de intalniri la circa 100 km de casa, si mai tre sa stai si 1-2 zile...

Comment

• Wooo eu vorbeam de o intalnire intre noi cei din vale

Comment

• Bine ca n-am ajuns la Nationala!!
                            Ionut, eu nu pot sa vin...cred ca pe 3-4 sunt acasa! Oricum bafta la intalnire (daca se tine).

Comment

• Sa vedem acum ce va fii!

Comment

• Pe sambata aceasta se anunta o intalnire?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google