Intalnirea loganistilor din Valea Jiului...sambata orele 17.00...spalatoria Nik

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sa inteleg ca va mai avea loc o intalnre?
    Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Nu promit nimic...
      Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Da daca e cu gratar...?
        Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Nu stiu sa vad ca-s cam ocupat sambata, daca scap si am treaba de dimineata e ok...
          Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Facem intalnire ? Doritori ?

Comment

• pai daca facem dati si mie un sms ?? ca nu imi merge laptopu...si nu pot sa intru.. 0729646152 un sms si vin si eu !!!
              Folii Geamuri Omologate.colantari de orice tip!!

Comment

• Baieti imi pare rau dar astazi nu pot ajunge la intalnire am mult de lucru pe acasa.

Comment

• Anuntati-ma daca facem o intalnire

Comment

• Hmmmmmm.....

Comment

• Bai fratilor unde ati fost azi?! La intalnire au fost 4 tipi: "cumnatu", Cristi, Razvan si eu (am ajuns pe la 16)...

Comment

• Bai bravo voua...felicitari inca o data...dupa cum spune si titlul threadului intalnirile au loc saptamanal...aceeasi zi...aceeasi ora...si surprinzator... nu e pe baza de invitatii...totul e benevol...nu vreau sa deranjez pe nimeni...vorbim...Cu cine beau si eu o cafea luni...

Comment

• Salutare L.C.V.J. are dreptate Marian intilnirea se organizeaza saptaminal si nu pe baza de invitatii personale..... cine vineii bine venit cine nu vine ii treaba lui sts in casa la TV

Comment

• Hai ca e bine daca ne intram in mana si pe anul asta.
                            Azi am fost absent ca nu puteam ajunge nicicum....lucru lucru si iar lucru macar de era pe bani .
                            Puteati fii si mai multi dar doar daca sunam si faceam invitatii....multi inca nu vin din proprie initiativa

Originally posted by marianhorduna View Post
                            Cu cine beau si eu o cafea luni...
                            Luni zici?mhh vii in vale?
                            Last edited by IonutUSJ; 15 January 2011, 21:22. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Mhhhh...dai o cafea luni....

Comment

• Chiar ca te plimbi Mariane!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google