If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Intalnirea loganistilor din Valea Jiului...sambata orele 17.00...spalatoria Nik
vara e pe sfarsite si vreau sa va propun o intalnire la un strand sau la un gratar .. undeva sa mancam sa "bem" sa cante muzica .. etc daca mai prindem vreme buna pe la mijocul sau sfarsitul lui septembrie....
Voi Hotarati .. va salut si un week-end perfect....
Salutari tuturor!
Vine sfarsitul de saptamana si sunt si zilele orasului petrosani.Ce spuneti facem o intalnire sambata seara sau chiar maine seara?bem si un suc ascultam si o muzica cu ocazia asta.Asptept raspunsuri!
Propun intalnire Logan Club Valea Jiului.Locatie :Benzinarie Agip ora 18:30 iar de acolo se va pleca spre petrosani centru la un suc si alta voie buna.Astept pareri
salut baieti nu vreti ca sa alegem o zi din saptamana si o ora la care sa ne intalnim in fiecare saptamana??!!! + locatia....
am vazut ca mai nou asa procedeaza si ceilalti...
asa am sti toti cand este intalnirea...nu mai trebe sa ne sunam si sa ne chemam ramane doar sa ne vedem la intalnire...
sper sa nu mi se ia in nume de rau ceea ce am scris mai sus pentru ca nu vreau asta...
respect...
Intradevar e foarte buna ideea.Hai sa o punem si in practica.
Facem un sondaj....Care zii din saptamana vreti sa fie?( in cursul saptamani sa fie seara si in weekendu dupa ora 16-17 chiar nu? ca e weekend se mai odihneste omu').
Intradevar buna ideea...deabia astept sa vad poze de la prima intalnire...dar...dar...sunt sceptic...marea majoritate a membrilor care au venit la intalniri sunt mai mult inactivi pe forum...si eu personal am tot respectul pentru ei...nu vreau sa dau nume...pozele graiesc...in comparatie cu cei care posteaza...uau...intalnire...vin si eu,si eu...si la intalnire....????????...scuze a doua zi pe forum...pot sa dau exemple daca e nevoie...va doresc o seara linistita...si cati mai multi membri la intalniri...
Ce de liniste...un coleg a venit cu o propunere...nimeni nu zice nimic,inafara de 2 sau 3 colegi nexam pareri...deci...deci...ajungem la vorba mea...TRAIASCA CEL CE A INVENTATAT TELEFONUL...Marius sa sti ca nu am spus cu rautate ce am spus...multi dintre noi ,aici ma includ si pe mine,vi obosit de la servici...ajungi acasa ai alte treburi,nu mai ai timp de calculator...nici nu-l deschizi...asta e,suna telefonul...OK...rost de intalnire,ne vedem...asta vroiam sa spun...are sa SUNAM si sa rezolvam zilele astea propunerea...
Last edited by marianhorduna; 8 September 2010, 22:24.
Reason: Automerged Doublepost
Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.
marianhorduna io stiu cum e cu munca pentru ca io unu lucru 2 zile de la 8 la 24 si apoi 2 zile is liber...aja ca dupa o zi de munca nu imi mai vine sa deschid calculatoru la ora aia....fapt pentru care nu stiu de toate intalnirile...poate sa confirme ionut mai bine de cate ori ma sunat si eram la munca...parca mi si ciuda ca toate intalnirile se faceau cand eram la munca...asta este ghinionu meu...
poate ca ar trebui sa ma retrag din chestia asta si pana la urma asta am sa fac...
bafta in continuare...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment