da.da facetiu un tread unde sa isi anunte fiecare prezenta
Intalnirea loganistilor din Valea Jiului...sambata orele 17.00...spalatoria Nik
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
as propune ca loc de intalnire si in parc la vulcan in fata "scenei" e un loc ok si e mare spatiul plus ca e si mai mult lume acolo... ar trebui incerca si acolo o intalnire... voi hotarati ..
va salut cu respect
Comment
-
Fratilor nu fiti tigani...intalnirile se tin langa spalatoria nik...ca mai facem ocazional intalniri si in alte parti e cu totul alt ceva...OFICIAL INTALNIRILE LOGAN CLUB VALEA JIULUI AU LOC LA SPALATORIA NIK DIN VULCAN IN FIECARE SAMBATA DE LA ORELE 17.00...RESTUL SE DISCUTA PE DRUM...Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.
Comment
-
salut baieti nu vreti ca sa alegem o zi din saptamana si o ora la care sa ne intalnim in fiecare saptamana??!!! + locatia....
am vazut ca mai nou asa procedeaza si ceilalti...
asa am sti toti cand este intalnirea...nu mai trebe sa ne sunam si sa ne chemam ramane doar sa ne vedem la intalnire...
sper sa nu mi se ia in nume de rau ceea ce am scris mai sus pentru ca nu vreau asta...
respect...
Comment
-
''bah esti nebun'''...sa inteleg ca ai sa fi activ deacum inainte si la intalniri si pe forum?...domnul mar1us.te asteptam cu drag...sa inteleg ca deasta nu veneai tu la intalniri...e...s-a rezolvat...Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.
Comment
-
Aha...nu vrei sa vorbesti cu noi...bine...pentru asta drept pedeapsa ai sa faci poze astazi in loculul fotografului...este nanas mare ...sa ne taiasca si sa numere mult dimineata...da oare e nas pe rit vechi?Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.
Comment
Comment