Dupa cum am promis pozele, pacat ca era prea mare stresul cu filtrul ala.... Oricum multumiri meseriasului, se stie el care e sefu', reiese din poze...poze cu rampa si masina separat!Prea mare stresu!!
Intalnirea loganistilor din Valea Jiului...sambata orele 17.00...spalatoria Nik
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
MArius frate esti nebun!?Glumesc desigur!!
Daca vrei sa pui husele eu zic sa facem intalnirea mai repede ca dureaza chestia...din ce-mi aduc aminte iti tre 2 clesti de aia lungi cu care sa desfaci clemele de la husa, chei pt desfacerea si scoaterea scaunelor si arici (sirocei) pt husa...in rest daca ai din dotare mufa pt husele de incalzire te-ai scos, daca nu (cum am patit eu) dai o fuga la un electrician bun (gen Buzu)....Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
38 de km..... se tine ceva azi? vin si eu
Comment
-
Vreme superba astazi...si...o intalnire la fel de superba...eu,Manu,Solonariu,Mat si Virago...seminte si caterinca la maxim...sa dea domnul la mai multi si la mai multe de genul asta...pe bune...Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.
Comment
Comment