Intalnirea loganistilor din Valea Jiului...sambata orele 17.00...spalatoria Nik

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Poi facem o intalnire, ori sambata ori duminica, ideea e sa o facem si ne strangem!
    Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Idee buna Ionut, pe seara facem o mica intalnire despre ce, unde si cat :P Sa vorbim si cu mat , poate ne gazduieste la terenul lui :P

Comment

• Sa vezi ca iar ne strangem numai 4-5!!!
        Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Pacat, ca ne strangem odata la saptamana sau cine stie si nici atunci nu prea multi. Dar sa speram ca ne vom strange cati mai multi si eu propun ca atunci cand mergem la iarba verde putem lua si un prieten - doi.. sa fim cati mai multi

Comment

• Poi normal, doar nu e cu circuit inchis!! Cat mai multi cu atat mai bine!

Comment

• Salutare tuturor ... daca va hotaratzi pe duminika sa facem o iesire la iarba verde as fi bucuros sa mergem la mine pe teren .... dar e o mika problema am o strabunika de 97 de ani si de o saptamana e aproape ca si "dusa".... daca e sa moara saptamana asta nu mai putem merge la mine pe teren ... din respect pt ea si voi avea de alergat dupa una alta... daca e sa mai traisca pana saptamana viitoare mergem daca vretzi dar sa ne strangem multziiiiiiiiiiiiiii ca asa e mai bine .... Sper sa nu imi fac pacate dar a trait oricum destul 97 sau 98 sa traim noi atat si LOgan Club VJ inca o mie
              http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• Pai tre sa stabilim pe maxim vineri sa vedem care si cati vor veni. Daca suntem iar 4-5 nu are sens...

Comment

• Nu are rost se ne incumetam la 4 - 5, trebuie implicare mai multa, mai ales ca timpul este in favoarea noastra, este vara. Nimic nu ne mai lipseste

Comment

• Da, asa-i sa vedem cum se descurca organizatorii!!

Comment

• Azi e miercuri, as zice sa ne intalnim acum seara, bem un suc, bere.. si cu ocazia asta hotaram fiecare ce aduce si restul treburilor

Comment

• Daca va hotarati unde si la ce ora dati un mesaj sau un tel!! Vin daca trebuie.

Comment

• Cam putini asta seara la intalnirea fulger poate pe viitor vom putea fii mai multi.

Comment

• Ms de telefon sa ma anuntzatzi de intalnirea fulger .. toate scuzele da nu l`am auzit dormeam .... am avut 24 de ore nedormite
                            http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• Mat se vede ca ai dormit mult...dar la ora asta postezi pe forum...esti inebunit dupa forumul asta...

Adevarul e ca mai toti suntem la fel de dependenti de el

Comment

• buna seara colegi ce zi frumoasa a fost azi mai ales finalul cu ploaia )

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google