Intalnirea loganistilor din Valea Jiului...sambata orele 17.00...spalatoria Nik

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Deci ramane pe miercuri seara...orele 20,30...sa vina si Mat de la serviciuri...acum propuneti si voi unde...mergem la spalatorie la NIK...astept sugestii...
    Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Salutare L.C.V.J. ce ziceti de o intilnire fulger mine seara la orele 20.30 la spalatoria lui NYK . Mai asteptam propuneri pina diseara sau pina mine orele 16.00.

Comment

• Eu sunt de acord ,numai sa hotaram ora ,locatia si data sa stiu mai din timp
        HD-87-DLR

Comment

• pai maine sau miercuri ?????????
          http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• Marian zicea de miercuri acuma cum hotaraste toata lumea sa fie tori liberi cat despre ora mi se pare ok

Comment

• Miercuri orele 20.30...spalatoria nik...
              Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Distractie placuta, imi pare rau ca nu pot sa-l cunosc personal pe "sefu"!! Daca cumva veniti spre Deva, Brad ceva pana-n septembrie dati un telefon!

Sa fiti cati mai multi maine seara!!!
                Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• deci...ramane pe la ora 20:30 sa ne intalnim la spalatoria nik?

Comment

• Da...asa ramane...

Comment

• Prezent si eu

Comment

• sosesc si eu

Comment

• frumoase pozele ma bucur ca ne-am strans asa multi

Comment

• Frumos rau...ati vazut ca se poate...ma bucur ca ne-am strans atatia... bravo...Manup tata doar atatea poze?Parca ai facut mai multe...ti sa voalat filmu cand sa le developezi?Nu ne pacalii ...vrem si restul de poze...

Comment

• Super treaba!!
                              Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google