Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Curatenie.......adica crezi ca am scris doar balarii in 5700 de posturi....nu prea cred....sa fim seriosi !!!
    Cineva a apasat pe o tasta pe care nu trebuia....sa apese !!
    sigpic
    Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• ups...te-au tuns secretare nu gluma...vezi si tu pe la ,,anunturi administrative,,...pe acolo vad case mai carcoteste cate ceva...

Comment

• stati linistit ca nr de posturi nu ajuta la nimic
        kenjiro posteaza de 2 zile la greu si nu se mai contorizeaza nimic
        eu zic ca e bine ca datorita acestui forum s-au legat prietenii, cand ai nevoie de cate ceva gasesti sau sare cineva in ajutorul tau si cum intotdeauna unde e bine trebuie sa fie si ceva rau parerea mea este sa nu bagati in seama ce este rau.

Comment

• marianhorduna...bravo boss...ai spus o vorba mare...datorita acestui forum bun rau cum este ne-am- cunoscut...si tot datorita lui are sa ne si cunoastem,,face u face,,...sa ne dea dumnezeu sanatate la toate lumiile...

Comment

• Cum nu contorizez ma nimic......contorizez curent electric.....deci....sa schimbam macazul ca vine Sageata Albastra pe linia moarta....
            sigpic
            Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Originally posted by kenjiro_sanga View Post
              Crezi ca intereseaza pe cineva parerile noastre !!!......mi-am dat jos stikerul cu www. logan.ro....de-al draqu....nu merita !!!
              Iti dau dreptate, eu eram asa bucuros ca-mi pun si eu stikere cu loganclub dar parca nu mai merita. Cine a umblat la nr de posturi si-a batut joc efectiv, eu nu vreau sa fiu condus de nimeni.Efectiv unii fac ce vor cand vor, pai zici ca suntem iar inainte de 89.
              Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Ce chestie , am avut in jur de 50 de posturi, si acum am 4. Mai bine imi puneti 0 , stergeti-mi username-ul si rezolvam. Pai asta este comunitate ? ca la romani... Nici voi mai pune nici o poza de la intalniri.

Comment

• Bai fratlor linistiti-va...chiar atat de mult depindem de acele posturi sterse...voit sau din greseala...asta e...dale drac ca le facem la loc...sunt precum banu,il facem noi pe el ,nu el pe noi...ala nu mai posteaza poze...altul raspunde doar la telefon pentru intalniri...altul mai stiu eu ce...hai sa ducem drac toata munca NOASTRA inchidem subfoum-ul...bai dar nu ar fi pacat?hai sa nu fim copii...hai capul sus si la treaba ,sa dam peste nas celorlalti...
                  Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Chiar nu vad de ce atita taraboi ca s-au sters nu stiu cite posturi???? Eu personal cred ca nu are nici un fel de importanta cantitatea!!! Important e ca prin intermediul acestui forum aflam o gramada de chestii utile si mai important e ca iti poti face o multime de prieteni si asta neconditionat!! Ahhhhhhhh!! Pardon, trebuie sa fii Logan-ist!!! Pare a fi singura conditie. E mult, e putin??? Fiecare hotaraste. In fond si la urma urmei nu ne tine nimeni cu forta AICI!!! E optiunea fiecaruia dintre noi, nu credeti??

Comment

• marian stai cu gura pe ei si la noi era sa se intample acelasi lucru da am zis chiar daca ramanem 2 macar sa facem treaba si stii ce sau pus baieti pe treaba vi la ntnri vin cu propuneri cu idee si acum e super bine

Comment

• de cand treaba cu posturile am observat ca eram si pe modul invizibil ... verificatzi si voi si eventual dezactivatzi obtziunea ... nu stiu care e diferentza dintre invizibil si vizibil .. da ma gandesc ca e mai bine vizibil poate deaia nu mai crestem nici in posturi publicate
                        http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• mat chestia cu "vizibil" sau "invizibil" depinde si de caracterul fiecaruia!! Cine are ceva de acuns pe acest forum, ramine pur si simplu "invizibil", cine nu, e "vizibil" si spune ce are de spus!!

Comment

• k Daniel 67 .. si in legatura cu posturile ai putea sa ne dai o explicatzie concreta de ce nu mai crestem in posturi ?? si eventual de ce s`a ajuns in situatzia asta neplacuta ?? eu cred ca colegul nostru manup are impresia ca careva din membrii LCVJ i`a sters posturile .. eu am vazut ca lumea in "cearta" pe Cristi_XP ... si eu ma gandesc ca daca s`a facut curatzenie era normal sa stearga din treaduri ... parerea mea ... ce legatura au posturile ?? mai ales ca inca itzi arata toate posturile unde ai scris si inca treadurile sunt valabile .. ..

de ce nu mai crestem in posturi publicate ???
                            http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• Nu pot si nu vreau sa exprim o parere vizavi de ceea ce se discuta in legatura cu posturile sterse!! Asta fiindca nu sunt nici administrator si nici un apropiat al acestuia!!! Ai vazut ca subiectul este super dezbatut pe aproape peste tot pe acest forum!! Banuiala mea este ca s-a incercat sa se faca un pic de curatenie si nu vad nimic rau in asta. Probabil s-a ajuns la concluzia ca era o gramada de informatie din care mare parte era fara relevanta!! Adica ceva de genul posturi bi sau monosilabice prin care unii useri ajunsesera sa aibe mii de posturi din care multe mai bine ca au fost sterse!! Sau sa spun altfel!! Ca la computer-ul propriu incerci sa stergi ce nu iti foloseste ca sa faci spatiu si sa ii usurezi functionarea. Dar repet aceasta operatiune care a fost facuta de administrator a fost facuta in ideea unei bune utilizari ulterioare a forumului!! Si cred ca nu gresesc!!!
                              P.S. Niciodata nu am urmarit numarul de posturi pe care le-am facut!!!

Comment

• Ideea e ca apar foarte multi loganisti de 5 stele!!! Aici e buba, numai unii trebuie sa aiba acest statut!!! Am vazut ca si la bursa au aparut unii moderatori care au bagat pumnul in gura vanzatorului!! A postat "de acum inainte tu nu mai vinzi asta"!! Pai fratilor daca vreti mosie "omorati" pe toata lumea sa ramaneti numai voi!!!
                                Pacat ca, acum cand am inceput si noi cei din Vale sa ne intalnim, ne stica astia cu chestia asta!!! Eu acum pot sa demonstrez ca aceasta curatenie nu-mi sterge mai mult de 50 de posturi, ne-au scos postarile din Bursa, de pe acest subforum si mai sunt si altele dar sunt prea suparat sa-mi aduc aminte!
                                PS: sunt curios cat mai dureaza pana cand incep "sefii" sa ne dea afara de pe forum.
                                Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google