Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• La multi ani, un Craciun fericit, si un an mai bun...

Cu prietenie,
    Sorin & Andra Telehoi
    Logan Club Constanta
    LA VOLANUL UNEI MASINI DE CURSE NU CONTEAZA CINE ESTI, CONTEAZA NUMAI DECIZIA PE CARE O IEI INTR-UN FRAGMENT DE SECUNDA

Comment

• Originally posted by marianhorduna View Post
      Neata la toata lumea si inca o data Craciun fericit...in afara de baut si mancat ce aveti de gand sa mai faceti astazi...

Ce mai putem face Mariane? Bem, mancam...inca odata Craciun fericit!!! Totusi baieti grija mare cu abuzurile!!In rest cat mai multa dragoste, ca bani sunt putini!!
      Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• .*.
        ,:'*.*':,
        ,:;***;:,
        ,:;;***;;:,
        ][
        Miroase a brad si a parfum de flori, bat la ferestre uratori, clipesc pe cer mii de culori, fiti fericiti de sarbatori, acum si-n anii urmatori, Craciun fericit, plin de lumina si iubire, alaturi de cei dragi, La Multi Ani!!!!
        sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

• O rugaminte la voi..votati pe cest link...http://sarbatori.gsp.ro/absplus merita din plin ajutorul nostru...ne-a ajutat si vom mai avea nevoie de el...asa ca...spor la vot...zi de zi....
          Last edited by marianhorduna; 25 December 2010, 11:08.
          Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Un inger alb pe-un fulg de nea , va trece azi prin casa ta , sa iti spuna bland, soptit : CRACIUN bun si fericit ! Iarasi tu voios si bun il astepti pe MOS CRACIUN!!! CRACIUN FERICIT LOGAN CLUB TULCEA

Comment

• Buna dimineata!
              Craciun fericit, plin de bucurii, de dragoste si de tot ce e mai bun din lume va doresc.
              Mariane ce sa facem bem papam cate putin si stii tu GB

Comment

• Craciunul aduce magia sarbatorilor de iarna. Acum e timpul cand lumea viseaza, spera si crede ca nimic nu e imposibil. Fie ca acest Craciun sa iti umple sufletul de bucurie, sa iti aduca bunavoie si ingerii sa iti stea de veghe in pragul acestor sarbatori luminate. La multi ani!!!

LC Slobozia !!!
                Nu-i bai...

Comment

• Multumim mult pentru urari!Sarbatori fericite tuturor!

Nu mai zice nimeni nimica?Toata lumea e "bizi" cu "ingrasatul de Craciun"si cu vinisorul fiert?

Comment

• Cine crezi ca mai vede tastatura la ora asta Ionut?!! Glumeam desigur! Eu am iesti cu familia la plimbare un pic dupa atata mancare si bautura, dar e naspa a inceput sa ploua aici...
                    Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Si la noi tot asa e vremea poate de luni incepe sa ninga si pe la noi ca asa spuneau cei de la Meteo.

Comment

• Neata' lume! MAriane mai dormi mult?!

Comment

• Neata lume....cand m-am trezit eu tu te intorceai pe parte cealalta Vlad...da m-am gandit ca e craciunul si v-am m-ai lasat putin sa durmiti....nu uitati de link-ul... http://sarbatori.gsp.ro/absplus ...intrati,votati...merita omul e de-al nostru...
                          Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Neata!
                            Voi sunteti de groaza...nici de sarbatori nu puteti dormi mai mult
                            O zii frumoasa va doresc!

Comment

• neata bai oameni buni)) voi chiar sunteti certati cu somnu?)))

cum as putea sa imi schimb si eu numele de utilizator?? se poate?
                              Last edited by horu.razvan; 26 December 2010, 13:20. Reason: Automerged Doublepost
                              Folii Geamuri Omologate.colantari de orice tip!!

Comment

• Kenvelo se pare ca sunt certati cu somnul.
                                Cu userul trebuie sa dai pm la Cristixp si sa spui noul user.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google