Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bai fratilor m-am dereglat rau de tot cu fusul asta orar de la voi...ma culc tot pe la 03.00...si ma trezesc pe la 07.00,aproximativ...am baut un camion de bere...naspa...
    Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Se mai intampla....aerul de la noi e de vina....e prea puternic

Comment

• Neata' tuturor! Mariane iar dormi?!
        Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Neata neata!
          Nu doarme doar sfaraie ) si face economie de vedere

Comment

• Neata...fratemeleu nu mai radeti bai de mine...ce mai invartiti astazi...
            La multi ani tuturor celor ce isi aniverseaza astazi ziua de nume...In special lui Ionut la multi ani ...tot ce isi doreste...si sa vina cu cinstea ...SE STIE...
            Last edited by marianhorduna; 7 January 2011, 10:55.
            Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• La multi ani Ionut, sa ne cresti mare...
              Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Multumesc dragi colegi!
                De baut dau sambata daca nu ma fac pierdut pe drum

Comment

• Poi ai grija sa nu incurci drumurile!

Comment

• Am eu de grija...daca nu activez GPS-ul

Comment

• La Multi Ani Ionut sa traiesti si sa fii sanatos
                      Folii Geamuri Omologate.colantari de orice tip!!

Comment

• Multumesc,multumesc:*

Comment

• Nesperat de reusita intalneala...pozele are sa vorbeasca de la sine...

Comment

• Tu nu pui filmul pe forum?

Comment

• Foarte frumoasa intalnirea intradevar...superba.
                              Ar trebui sa facem din astea tot mai des.Numai sa vina si vremea buna.

Comment

• Da, Ionut dar tie tre sa-ti schimbe "sefu'' sa fii fochist ca te pricepi super!!! Au iesti gratarele foarte bune!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google