If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Asa am inteles ca si baietii vor sa faca ceva in una din zile! Dar daca suntem multi poate vin si mascatii, ca la noi in Vale e super!!!
PS: daca suntem multi ma bag, deja ma apuc sa strang maruntis!! Nu de alta da poate-mi iau un xenon...
Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Multumesc pentru pentru aprecieri....ma faceti ce vreti voi ori fochist ori gratar man nu am nimic impotriva.
Iar cu protestul sa ne strangem pana la urma sa vedem ce putem face si noi!
care are chef de shoping?? folie pt triple orice culoare 30x50 cm 25 ron 50x50 cm 35 ron carbon 3d 30 ron 50x50 70 ron 127 x 50 colant orice culoare 25 ron / metru patrat..............preturi de criza) si orice alte chestii facut stikere scrisuri orice la preturi mici daca vrea careva facem o lista si le comand...eu zic cca merita folia 3D e chiar ieftina
omologari pt folie geamuri 50 de lei ulei castrol 4 litrii 100 ron si altele
Last edited by horu.razvan; 10 January 2011, 00:54.
Reason: Automerged Doublepost
Mariane scuze voiam sa scriu Ma bucur sa aud asta....dar nu mi-a iesit
Ravzi pentru un plafon cam ce pret e?si la carbon si la negru mat.
Daca nu folie de carbon pentru oglinzi...spatiul dintre usi...consola...manere...daca ai putea sa ne dai ceva preturi.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment