Neata' lume!
Discutii Generale L.CV.Jiului
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Bai fratilor voi nu ati vazut stirile?! Au anuntat ca preturile nu sunt justificate...normal ca benzina va ramane 5 lei! Si gazul in jur de 3 lei!! Voi chiar m-ati crezut?!!?!Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
Teoretic ar trebui sa scada preturile la benzina, motorina, GPL. Dar iti dai seama, crec preturile cu 50 bani de obicei dar cand scar preturile cu 3-4 bani!!! Si asta e stirea zilei pe toate posturile...Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
urat cu combustibilii astia.....mi-am luat o dacie si numi prea permint sa merg cu ea)) cu 5 lei benzina...pfoaii rau rau rau da ce sa facem...oricat ar fi tot se cumpara fff multa...deci pe astia ii doare in .... ca degeaba se fac proteste si de astea ca tot nu poti fara masina si cumperi deci nu se rezolva nimic urata situatia!!!!Folii Geamuri Omologate.colantari de orice tip!!
Comment
Comment