Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Neata' lume!
    Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Neata!
      Buei da frig mai e

Comment

• Ce faci nenea Ionut, pe la Deva ? pe cand....sau venim noi sau veniti voi !
        sigpic
        Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Cu respect Don Capone !
          Pe la Deva pe saptamana viitoare cred pt GPL si examen

Comment

• Poi chiar ca ai bani Ionut!!! Dar apropo, la Deva se tine examenul?!?!!?
            Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Examenul da fiindca se da pe calculatoare.
              De GPL inca astep poate poate...

Comment

• LAsa ca au zis astia ca ne e justificat pretul benzinei!! O sa-l faca de la 1 feb. 3 lei/l si o sa fie bine!!

Comment

• 3 lei benzina?????pfff dak se face 3 lei eu imi fac provizii mari de tot)) ca cine stie cat tine
                  Folii Geamuri Omologate.colantari de orice tip!!

Comment

• Benzina sau GPL?Ca sunt in ceata

Comment

• Bai fratilor voi nu ati vazut stirile?! Au anuntat ca preturile nu sunt justificate...normal ca benzina va ramane 5 lei! Si gazul in jur de 3 lei!! Voi chiar m-ati crezut?!!?!

Comment

• Ba sa faca bine sa faca gazul 2,5 lei .Cand vreau sa imi pun si eu GPL taman atunci in fac 3 lei.

Comment

• Teoretic ar trebui sa scada preturile la benzina, motorina, GPL. Dar iti dai seama, crec preturile cu 50 bani de obicei dar cand scar preturile cu 3-4 bani!!! Si asta e stirea zilei pe toate posturile...

Comment

• Sa speram ca doar vor scadea si sa nu mai creasca.Am vaz si eu la stiri ca s-a pus si fiscul si guvernul pe ei si nu iti justifica bani.

Comment

• urat cu combustibilii astia.....mi-am luat o dacie si numi prea permint sa merg cu ea)) cu 5 lei benzina...pfoaii rau rau rau da ce sa facem...oricat ar fi tot se cumpara fff multa...deci pe astia ii doare in .... ca degeaba se fac proteste si de astea ca tot nu poti fara masina si cumperi deci nu se rezolva nimic urata situatia!!!!
                              Folii Geamuri Omologate.colantari de orice tip!!

Comment

• Salut baieti!
                                Ma bucur ca s-a tinut intalnirea astazi.Din pacate nu am putut ajunge ca a intervenit ceva neprevazut si neplacut
                                Dar ce cauta loganul ala de IF printre HD?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google