Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vrea sa ia bataie sigur?! A intrat cu tupeu proprietarul printre noi...
    Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Hmmm trebuie luata atitudine

Ce mai faceti baieti?
      Nu mai zice nimenea nimica?
      Atunci hai sa ma laud eu...am luat C-ul
      Last edited by IonutUSJ; 31 January 2011, 15:59. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• bv'o Ionut sa nu dai cu camionu peste noi)
        Folii Geamuri Omologate.colantari de orice tip!!

Comment

• Bravo Ionut, detaliaza putin cum a decurs proba...
          Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Pai am plecat primul(am vrut eu ca intreba cine vrea sa fie primul) din poligon si pana la Naste.Atat a fost tot traseul in rest totul normal ca si la orele de curs.Nu este greu deloc.Mai multe nu am ce sa spun mai multe daca e vorbim la intalnire.

Comment

• Dupa ce spui tu nu a fost greu, sa vedem daca mai vin la intalnire, poate-mi dau demisia!! Abia asteapta unii!!
              PS: glumesc desigur, s-ar putea sa am ceva treaba sambata...sunt tare curios de cum decurge proba!!

Comment

• Va decurge bine....nu iti fa probleme.

Comment

• Hmmm...va dati la urs cu mana goala....
                  Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• MAi traiesti sefu'?!

Comment

• Cu mana goala nu prea o avem plina de praf...ca de bani sau altecele nup

Comment

• Da ce ai crezut ca m-am cazat la Ultimul Popas...
                        Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Am terminat si eu cu Categoriile am luat azi si sala la E.
                          Si mi-am pus si GPL-ul cel mult asteptat.
                          Dupa un drum de deva sunt foarte multumit...nici nu simt diferenta de la benzina la gaz...are demaraj foarte bun.

Comment

• Ti-am zis eu man ca nu e nicio diferenta... in legatura cu carnetu te doare la Vasile!! Tre sa ma apuc si eu...

Comment

• Pai si ce mai stai?

Comment

• Nu stau bine cu timpul...am altele mai importante momentan, sper sa am timp si de condus...apropo Ionut, nici bine nu ai pus gazu' si deja umbli prin Lupeni la agatat!!! Se supera Cristi pe tine, ca-i furi gagicile!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google