Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Neata!
    Sa stai in casa la caldura....sa te uiti la tv ...sa te joci cu veverita :P poti face o gramada de lucruri

Comment

• Ai grija cu veveritoiu la scorbura...
      Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Mariane lasa-l ca e indragostit...tre inteles zilele astea...
        Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• eh acum si tu Vlad mai trebuie si din astea.
          Mariane ma descurc eu crede-ma
          Last edited by IonutUSJ; 10 April 2011, 17:55.

Comment

• Te cred...da nu sunt convins...
            Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Dragi copii, totusi cum a ramas cu ledurile la climatizare?! Ne mai bagam ori ba?!
              Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Mariane facem azi pe seara ledurile din bord?Ca am leduri exact pentru inca un bord.Culorile pe care le-am vorbit atunci?
                @Vlad eu deocamdata nu stau bine cu finantele si nu ma bag la comanda de leduri.

Comment

• salutare colegi... nu am putu vani la intalniri si nu o sa pot nici saptamana asta ... sunt prins cu scoala si cu munca..... nici pe net nu am apucat sa mai intru
                  http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• Ionut unde faceti ceasurile?! Ca as veni si eu sa vad ce si cum daca nu va suparati...
                    Mat cum mai merge treaba?!

Comment

• Deocamdata nu stiu...astept sa vad ce zice Marian.

Comment

• Ok, my man, a ramas Marian in munti!??!

Comment

• Ce de lume rea...stati si voi sa ma trezesc si eu putin...firar al dracului de bere sa fie...cu tot cu intaritor...

Neata...ce vreme frumoasa numai buna de stat in casa...din cate am inteles pica intalnirea nationala de la Bucale...
                          Last edited by marianhorduna; 12 April 2011, 08:12. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Salutare colegii!
                            Ce mai faceti?
                            Si zici ca pica nationala de la bucale?ca nu am avut timp sa mai intru.

Comment

• Da pica nationalele de la Bucale...pentru moment renunt si eu Ionut la leduri...sau ivit cheltuieli neprogramate si nu mai pot incarca nota de pe luna asta...sory...

Comment

• Poi?! dau toti faliment?? Cam care e motivul de nu se mai tine??

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google