Neata...ce se mai aude astazi...
Discutii Generale L.CV.Jiului
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Mariane, te-ai dat la fund...ti-a fost frica ca tre sa pletesti factura la Nick?!!? Ne-ai lasat fata de la bat pe cap man!!!
Ionut, merci de ajutor pentru azi!!! Te rog mult daca ai timp pe luni si sa aduci si ledurile alea...dator cu sucul man!!Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
Fratilor, ce ziceti de asta?!http://www.youtube.com/watch?v=WV7E9_qjh74 care e mester sa faca asa ceva?!?!Beton chestia...Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
eu numai stres la maxim ... zeci de milioane cheltuite cu scoala si zeci de drumuri de tg-jiu si nici examenele nu se mai gata ....
Ps: Vlad ai idee in cati bani se vand garsonierele si apartamentele cu 2 camere in cocosvar ?? ( si in alte zone ale orasului)??
Si daca stie careva cati bani e un apartament cu trei camere in blocul cu loteria???
Si daca mai stie careva pe cineva care da in chirie garsoniera in vulcan
Comment
-
Neata', merci mult pentru ieri my men!!
Am ajuns aici pe la 12:30, binenteles cu o escala la Mç Donalt, sa-mi calmez consoarta!!
PS: ma revansez cand ma reintorc!!Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
Comment