Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Neata...ce se mai aude astazi...
    Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Neata!
      Prezent si eu azi!

Cine da cafeaua?
      Last edited by IonutUSJ; 16 April 2011, 11:14.

Comment

• Poi Marian ca el e sefu'!
        Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Corect ...nu zici tu rau Vlad poate a avut o saptamana productiva ca a nins la munte

Comment

• Mariane, te-ai dat la fund...ti-a fost frica ca tre sa pletesti factura la Nick?!!? Ne-ai lasat fata de la bat pe cap man!!!
            Ionut, merci de ajutor pentru azi!!! Te rog mult daca ai timp pe luni si sa aduci si ledurile alea...dator cu sucul man!!
            Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Ce de lume rea bai...nu ca m-ar interesa da cu fata vati descurcat...
              Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Fratilor, ce ziceti de asta?!http://www.youtube.com/watch?v=WV7E9_qjh74 care e mester sa faca asa ceva?!?!Beton chestia...

Comment

• Neata', azi ce mai invartiti?!

Comment

• eu numai stres la maxim ... zeci de milioane cheltuite cu scoala si zeci de drumuri de tg-jiu si nici examenele nu se mai gata ....

Ps: Vlad ai idee in cati bani se vand garsonierele si apartamentele cu 2 camere in cocosvar ?? ( si in alte zone ale orasului)??
                    Si daca stie careva cati bani e un apartament cu trei camere in blocul cu loteria???
                    Si daca mai stie careva pe cineva care da in chirie garsoniera in vulcan
                    http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• Neata...a venit primavera...

Comment

• Sper Mariane sa vina ca altfel plec degeaba in concediu!!

Comment

• Neata neata!
                          Vine primavara pe la noi in sfarsit.
                          Vlad sa ma anunti azi cand iti vine coletul!

Comment

• Neata ...haideti la serviciuri...

Comment

• Neata', merci mult pentru ieri my men!!
                              Am ajuns aici pe la 12:30, binenteles cu o escala la Mç Donalt, sa-mi calmez consoarta!!
                              PS: ma revansez cand ma reintorc!!

Comment

• Salutare la toti!
                                Vlad e bine ca ai ajuns chiar si la ora aia.Imi pare rau ca nu a iesit cu "ledele" pe acolo firar sa fie .Dar o rezolvam noi cand vii!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google