Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Neata...ce misto e la munci...Ionut bafta si ai grija de tine...
    Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Mariane, o sa-ti ridice Ile statuie de muncesti cu atata pasiune man!
      Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Mersi mult!
        Sper sa ne auzim cu bine.
        Toate cele bune!

Comment

• Ce mai spuneti...
          Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Tu ce mai spui?! Esti liber sambata??
            Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Incepand de maine boss...liber la bere si mancare...sa nu ne pierdem dexteritatea obtinuta de paste...

Comment

• neatza baietii ati baut cafeaua??:P
                cu ce va mai laudati se pare ca azi vom avea parte de ploaie

Comment

• Uite ca scamaram de ploaie maruis...tu cu ce te mai ocupi...

Comment

• nu stie nimeni este camera de filmat pt rovinieta din petrosani catre vulcan???
                    Folii Geamuri Omologate.colantari de orice tip!!

Comment

• salutare fratilor!
                      ce mai faceti?
                      eu sunt bine...cu lucru cu o bere mica...
                      Va trimit eu soare?ca ma prajesc la 30 de grade.

Comment

• salutare...am o treaba la service Dacia petrosani.
                        am o dauna totala pe acolo. cunoaste careva vreo "cunostinta" cu care sa rezolv ceva? cred ca ajung luni cu inspectorul de daune sa vb

Comment

• Unde boss...la care servis la Lascar...sau unde...

Comment

• Eu nu cunosc pe nimeni "cu functie" pe acolo...in rest ce mai ziceti?!
                            PS: Ionut tu ai mers la munca tata!?!? Sau stai numai la berica?!!?

Comment

• Originally posted by marianhorduna View Post
                              Unde boss...la care servis la Lascar...sau unde...
                              la iesire din petrosani catre hateg, dacia service...are emblema dacia, nu stiu cum il cheama

sau daca m-ati putea ajuta cu o platforma sa aduc epava la deva. dar ceva mai gentil decat 20 lei pe km. sa zicem ca platesc motorina si dus-intors si 100 lei la sofer.

nu ma poate ajuta nimeni?
                              Last edited by Vip3R; 1 May 2011, 20:08. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Neata...ce mai faceti astazi...cu ce va m-ai laudati...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google