Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pe banda albastra de sus unde scrie panoul utilizatorului,regulament,stats...intrebari frecvente,groups...dai clik pe el si iti apar toate grupurile,intri pe l.c.v.j...
    Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Mariane e greu cu tineretul!!! Vreau sa vad cit poti tine pasul cu ei!!! Sunt convins ca o sa reusesti desi e greu, ca baietii sunt cu chef de a face treaba pe Logan Club!!!

Comment

• Nu stiu cum va apare voua...dai clik pe groups care este pe banda albastra de sus...unde mai este panoul utilizatorului,regulament,stats,intrebari frecvente,lista de membri,groups...clik pe groups,apar toate grupurile...bifezi L.C.V.J...

Nea Daniel...ce sa zic...incerc sa tin si eu pasul cu ei cum pot si eu...daca nu reusesc sa tin eu pasul cu ei...poate tin ei pasul cu mine...ha,ha,ha...nu voi mi-ati ca sunt primul organizator de intalniri on-line?..Deocamdata ai dam asa cu tupeu inaite Daniel 67...
        Last edited by marianhorduna; 5 May 2010, 22:00. Reason: Automerged Doublepost
        Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Salutare L.C.V.J. ce ziceti ca mai faceti.???

Comment

• Asa Mariane, ma bucur ca pina la urma s-a facut o trupa buna si in Vale iar tu ti-ai asumat raapunderea, prin voia poporului, de ai pastori cum zici tu "on line"!!! Iti meriti cu prisosinta "pedeapsa" dar cu acest prilej as vrea sa spun ca imi doresc o intilnire comuna LC Deva - Lc Valea Jiului dar musai trebuie sa fii si tu acolo, nu ON LINE!!!!

Comment

• Promit ca cel tarziu 2 hai 3 luni are sa se intample...

Comment

• Neata pasarilor de noapte!
                Am dat si eu join la lcvj marian te rog sa imi accepti cererea

Comment

• Si mie la fel!!
                  Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Brr da ce frig s-a facut afara...apropo la noi nu prea se pot face intalniri fulger nici o sansa

Comment

• Man, oameni ocupati, si sucul e scump in Vulcan!!
                      Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Originally posted by marianhorduna View Post
                        Promit ca cel tarziu 2 hai 3 luni are sa se intample...
                        Ar fi numai bine perioada concediilor sau a somajului tehnic pentru unii!!! Conteaza mai putin asta!!! Important e sa reusim actiunea si eu spun ca o vom reusi cu conditia sa o programam din timp pentru ca cei doritori sa-si faca planurile din timp!!! Mai discutam!! Pina atunci "succesuri" LC Valea Jiului!!!

Comment

• Sigur vom reusi noi in vara asta trebuie neaparat,punem la punct toate detaliile si ii dam de drum(cam incep sa visez) dar o sa o realizam noi

Comment

• Mai vorbim...momentan nici eu nu stiu cand pot sa scap...dar va fi cu siguranta ceva...

Comment

• Originally posted by Daniel 67 View Post
                              Ar fi numai bine perioada concediilor sau a somajului tehnic pentru unii!!! Conteaza mai putin asta!!! Important e sa reusim actiunea si eu spun ca o vom reusi cu conditia sa o programam din timp pentru ca cei doritori sa-si faca planurile din timp!!! Mai discutam!! Pina atunci "succesuri" LC Valea Jiului!!!
                              Eu ma bag oricand, am mai avut ceva tentative de a veni la intalnirile voastre, chiar am mai vorbit cu unii membrii de la voi, dar mai tot timpul aveati intalnirile cand eram ocupat.
                              PS: azi am vorbit cu un membru din Deva pe mess, si culmea ironiei, am stat in Brad pe aceeasi strada la cateva blocuri diferenta, avem prieteni comuni!!Ce mica-i lumea!!

Comment

• Iar la un moment dat veti constata ca lumea Logan Club e tot mai mica pe masura ce ne cunoastem!!! Indiferent de zona!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google