Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Neata!
    Eu stau si ma uit cum ploua si nu pot lucra nimica..

Comment

• Neata, ce mai ziceti?! Eu daca as rezolva problema banilor in cont as fi cel mai fericit!!!
      Totusi cred ca mai trec cativa ani pana atunci...
      Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Pun aici o schema la incalzirea in scaune pentru colegul mar1u5 .
        Sper sa te descurci.
        Attached Files
        sigpicTransport marfa !

Comment

• am intrat sa va salut ca pe la intalniri cam greu de ajuns in perioada asta sorry .. toate cele bune
          http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• Originally posted by mary.bia66 View Post
            Pun aici o schema la incalzirea in scaune pentru colegul mar1u5 .
            Sper sa te descurci.
            ok...domnu acu am inteles cum trebe sa fac...multumesc mult de tot
            Last edited by mar1u5; 8 June 2011, 23:49. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Buna de dimineata...ce vreme superba de toamna...
              Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Sa sti Mariane, am plecat de joi in miniconcediu degeaba!! Sper sa nu fie asa pana luni seara cand vin inapoi!!!!
                Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Se pare ca pana miercuri tot toamna va fi...
                  Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Salutare colegii!
                    Ce mai faceti?...va laudati cu vremea rea?pfff urat

Comment

• Buna de dimineata...las ca vi tu acas...are sa ne saturam impreuna de ea...

Comment

• Neata', ce mai ziceti?!

Comment

• Astept sa vin din minivacanta...

Comment

• Gata eu am ajuns acasa!!Apropo a venit Ionut? Am trecut pe langa masina lui si asa mi s-a parut...

Comment

• da a venit...m-am vazut cu el intr-o intersectie in petrosani..

Comment

• Cred ca v-ati inselat e un prieten cu masina mea....a avut nevoie de ea astazi.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google