Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Buna de dimineata...na ca va luarati teapa...credeti ca daca venea Ionut nu ne ducea la Nik sa ne cinsteasca......nu ca n-am fi noi destul de cinstiti...
    Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Originally posted by IonutUSJ View Post
      Cred ca v-ati inselat e un prieten cu masina mea....a avut nevoie de ea astazi.
      poi si atunci de unde ma stie el pe mine...
      semana mult prea bine cu tine.. la volan

Comment

• Buna de dimineata...se pare ca vine vara si la noi in sfarsit...
        Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Buna de dimineata...bai iarasi nu ati platit netul...

Comment

• Clar!! Ce sa-i Mariane?! Nu toti am putut fi "privilegiati" ca tine!!! In rest ce mai zici? ziceti?!
            Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Buna de dimineata...haideti la munca nu-mi stati acasa...sa inteleg ca tu ai platit netu Virago...ce misto,are sa am si eu cu cine vorbi...

Comment

• Ziua buna colegii!
                Ce mai faceti?nu zice nimeni nimica..e luni,ah?cam greu dupa weekend )

Comment

• Salut, hai sa facem si noi un fulger zilele astea ca eu cred ca am plecat iar vara asta!! Ce ziceti ne bagam!?
                  Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Cand si la ce ora?Eu ma bag

Comment

• cand unde ?

ceva difuzzoare pt masina nu aveti?? de vanzare da rotunde si ceva gen pionner sony blaupunkt..da'stea!! si mai puternice
                      Last edited by horu.razvan; 21 June 2011, 20:11. Reason: Automerged Doublepost
                      Folii Geamuri Omologate.colantari de orice tip!!

Comment

• va asteptam la regionala...
                        Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                        prost.

Comment

• Schimb triple (stopuri) tuning cu triple de fabrica pt ph1!!! Poate e careva doritor...Fara defecte fara nimic!! Totul de calitate, de pe masina mea, stiti ca arata super!!

Comment

• Buna ziua, mai prieteni ! mai traiti ???
                            sigpic
                            Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• GAta, facut schimbul de stopuri...multumit, sper si colegul!
                              Nea Kenjiro ce dracu sa mai zici?!!? Deja sa-mi bag picioarele eu ma simt "vanat" pe strada!!! Nu-i mai suport pe unii oameni asa-zisi ai legii!! Bai frate vin si tembelii aia de la R.A.R. si-mi pun o bucata de sticla langa geamurile fata sa-mi demonstreze ca daca-s ''smecher'' tre sa merg de 2 ori dupa talon! Iaca, m-am udat tot...bai frate auzi la ei: ca am ''fite'', mi-am pus statie, folie pe capota, auzi: ce ma cred la un concurs!?!?
                              Cum sa nu te disperi?! Am facut tara asta aproape toata cu masina asta!! Nimeni nimic, am trecut de 100 de ori prin Bucuresti pe langa n controale, nimeni nimic!! Numai aici in Vulcan!! Si cine?! Ma opreste un cretin de 20 de ani care conduce o roaba primita de la buna-su?!?! De cate ori ma vede ma opreste asa sa se dea el mare!! Frate pe bune dupa ce rezolv vineri la Deva tot ii fac la bou plangere...asa numa la sto!!
                              Si serios eu nu-i mai inteleg, le-am si spus azi: in loc sa va bucurati ca-mi dau interesul ca masina sa fie cat se poate de in regula, sa functioneze la parametrii normali, ei ma cauta sa ma arda....bai frate da nu-i inteleg!! Ma iau cu foliile vad ca e totul ok, trec la inst gaz, rezolv si pe aia trec la altceva, imi venea sa zic sa se uite sa vada daca am ***** pe pedala de frana frate!!
                              Last edited by virago; 22 June 2011, 23:16.

Comment

• Urat Vlad cu nebuni astea...numai dupa folii vad ca se uita acuma.

Dau la schimb Faruri MD cu 2 lupe pe faruri originale cine e interesat sa ma contacteze!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google