Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E greu cu vremea asta...totusi cred ca are sa vina si soarele...si pe strada noastra...
    Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• hehe....va salut cu respect ....
      Sambata si Duminica am de dat Licenta la Facultate si la cat de calm sunt eu asta ma streseaza cel mai tare si e nasol ca dau din 4 materii plus Lucrarea de Diploma.. acu stiu ca nu va intereseaza dar tre sa zic si eu ce ma doare :P

Vad ca se vorbea mai sus de xenoane ieftine... spuneti-mi si mie de unde sa cumpar un set de xenoane (numai becurile H1) la cel mai mic pret ca pentru oameni saraci ....
      http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• Bravo Matei, iti tinem pumnii, bafta maxima!!
        Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• da marius am garantie 3 luni la becuri si 12 luni la chestiile alea...balasti..balastrii cum le zice
          matei am sa vorbesc cu baiatu am inteles ca un bec are cam la 30-40 de lei cred ca depinde modelu
          app H1 la ce ai ?
          Folii Geamuri Omologate.colantari de orice tip!!

Comment

• la faruri.............

Comment

• [QUOTE=mat;1005783]hehe....va salut cu respect ....
              Sambata si Duminica am de dat Licenta la Facultate si la cat de calm sunt eu asta ma streseaza cel mai tare si e nasol ca dau din 4 materii plus Lucrarea de Diploma.. acu stiu ca nu va intereseaza dar tre sa zic si eu ce ma doare :P

O sa fie bine mat, la a 2-3 licenta nu sa mai bagi in seama!!
              Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Originally posted by horu.razvan View Post
                da marius am garantie 3 luni la becuri si 12 luni la chestiile alea...balasti..balastrii cum le zice
                matei am sa vorbesc cu baiatu am inteles ca un bec are cam la 30-40 de lei cred ca depinde modelu
                app H1 la ce ai ?
                super jur...de cat is xenoanele de 6000k???
                cred ca ma bag si io la un set...sa fiu si io in top cu lumea...lumini smechere
                ma mai gandesc pana saptamana viitoare si te anunt...

Comment

• Bafta Mat...H1 parca sunt becurile de la proiectoatoare la logan...
                  Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Multa bafta Matei...H7 sunt la proiectoare :P h1 avem noi la farurile noastre "fitza".
                    Apropo am scapat azi de RAR ca prin ureche de ac

Comment

• Eu stiu ca la proiectoare sunt H 11...ce faina vremea de un strand!!!! Clar ma duc!!

Comment

• mersi domnilor sper sa iau ...
                        becuri : H4 pt far normal de logan ph1 si ph2
                        H1 pt faruri angell eys
                        H11 pt proectoare

Comment

• Buna de dimineata...in sfarsit a venit vara si pe la noi...haideti la munca...

Comment

• Neata...eu azi plec spre casa...sper sa me mai intalnim vara asta

Comment

• Vara vara...pana dupa masa ca apoi vad ca vine ploaia zilnic....
                              Sambata la Tm am prins 37 de grade...acolo vara cu canicula nu gluma ...bun e AC-ul fara el muream de cald

Comment

• salutare salutare...sunt si eu nou pe aici
                                Am vazut in oameni...ce nu vroiam sa vad vreodata...
                                Ura si iubirea cum lovesc ambele de-odata!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google