E greu cu vremea asta...totusi cred ca are sa vina si soarele...si pe strada noastra...
Discutii Generale L.CV.Jiului
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
hehe....va salut cu respect ....
Sambata si Duminica am de dat Licenta la Facultate si la cat de calm sunt eu asta ma streseaza cel mai tare si e nasol ca dau din 4 materii plus Lucrarea de Diploma.. acu stiu ca nu va intereseaza dar tre sa zic si eu ce ma doare :P
Vad ca se vorbea mai sus de xenoane ieftine... spuneti-mi si mie de unde sa cumpar un set de xenoane (numai becurile H1) la cel mai mic pret ca pentru oameni saraci ....
Comment
-
-
[QUOTE=mat;1005783]hehe....va salut cu respect ....
Sambata si Duminica am de dat Licenta la Facultate si la cat de calm sunt eu asta ma streseaza cel mai tare si e nasol ca dau din 4 materii plus Lucrarea de Diploma.. acu stiu ca nu va intereseaza dar tre sa zic si eu ce ma doare :P
O sa fie bine mat, la a 2-3 licenta nu sa mai bagi in seama!!Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
Originally posted by horu.razvan View Postda marius am garantie 3 luni la becuri si 12 luni la chestiile alea...balasti..balastrii cum le zice
matei am sa vorbesc cu baiatu am inteles ca un bec are cam la 30-40 de lei cred ca depinde modelu
app H1 la ce ai ?
cred ca ma bag si io la un set...sa fiu si io in top cu lumea...lumini smechere
ma mai gandesc pana saptamana viitoare si te anunt...
Comment
-
mersi domnilor sper sa iau ...
becuri : H4 pt far normal de logan ph1 si ph2
H1 pt faruri angell eys
H11 pt proectoare
Comment
Comment