Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Neata neata!
    Mai nimica Mareane...Raul te-as ajuta dar am doar rezerva

Comment

• hehe...salut din nordul moldovei? ce faceti? pana dupa 13 septembrie nu mai vin la intalniri...
      Am vazut in oameni...ce nu vroiam sa vad vreodata...
      Ura si iubirea cum lovesc ambele de-odata!!!

Comment

• Se pare ca se abatu toamna peste noi dea binelea...ce noutati mai aveti...stikare mai vrea cineva...daca da hai sa incropim o lista...si o rugaminte...haideti sa revenim la vechile noastre obiceiuri,activitate pe forum...sa aveti o noapte agitata...
        Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Salut colegii!
          ce mai faceti?
          Eu acum imi reintru in normal...cand facem un fulger toti?

Comment

• Buna de dimineata...ce planuri de vacanta mai aveti in toamna asta care a venit..
            Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Neata...sa ziceti din timp...de un fulger am timp si eu!! Dar sa ziceti din timp...
              Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• N'aseara!
                nu mai zice nimeni nimica?
                A-ti intrat in hibernare de la vremea astea de "vara"

Comment

• N-am permis dar am dovada) imediat se termina si ea
                  frumoasa crifra am pe bord...priviti:>

Comment

• Dar ce ai facut mai baiatule de ai ramas fara permis?

Comment

• Originally posted by IonutUSJ View Post
                      Dar ce ai facut mai baiatule de ai ramas fara permis?
                      ce sa fac...n`am vazut linia continua, si am depasit si din boscheti o iesit garcea, care chiar pot spune ca a fost Prost...am stat app 2 ore, pentru ca nu a stiut sa`mi completeze procesul verbal...

Comment

• Buna de dimineata...cu ce va laudati...gratarele,plaja,elea, elea...

Comment

• Vreme frumoasa rau astazi...belea...

Comment

• Astazi a fost o vreme demna de vara...asa sa fie de acum in colo...

Comment

• Salutare colegii!
                              Astazi am primit telefonul cel mare....vineri plec pe tir.
                              Asadar as dori sa renunt la functia de Organizator de intalniri dat fiind faptul ca voi plecat cu luniile si nu as vrea sa incurc pe restu.
                              Chiar imi pare rau dar nu am ce face .

M-as bucura daca ne-am putea intalni zilele acestea la un fulger...asa repede fiindca voi avea o saptamana foarte incarcata.

Comment

• Felicitari domle...bafta pe viitor...multe succesuri...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google