Si eu la fel. Hai ca-l sun acum sa vad daca raspunde!
Discutii Generale L.CV.Jiului
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nu raspunde la telefon, l-am sunat pana acum...mai incerc si mai deseara, sper sa-l prind.
Acu l-am prins la telefon, cand vreti mergem! Costa 80 lei ceasurile si 50 lei butoanele + climatizare! a zis sa-i spunem cu 2 zile inainte cand vrem sa mergem...hai sa vedem care vrea sa mearga si cand!Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
azi am lucrat la un logan 1.4 am dat toata instalatzia electrica jos si am pus alta ... am demontat a nutiu cata oara un Logan .. am ajuns sa cunosc fiecare fir, fiecare mufa si fiecare surub de unde vine) in mare parte am reusit sa invatz cu ajutorul tutorialelor lu crististreulea
am reparat pana si injectoare de 1.5 dci)
boss da`mi te rog accept sa scrie si pe mine Logan Club Valea Jiuluims ......
Comment
-
No care vrea sa vina maine la Tg Jiu sa schimbam culorile la lumini?!
Acum am vorbit cu tipul cu schimbare iluminare, cine e doritor sa facem maine lucrarea ne intalnim la Tg Jiu in parcare la Kaufland!!Am programare la ora 11:00 dimineata, am vorbit cu el si spunea ca oricine vrea sa vina e binevenit maine!!
PS: era misto sa facem si o intalnire cu cei din Tg Jiu, daca tot merg la ei, ne strangeam si noi mai multi...Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
Cum vreti, am promis ca vorbesc cu tipul si va anunt, bine macar ca m-am hotarat si eu!! Cu tampitii astia de guvernanti nu mai stii ce sa faci!! Daca imi taie 25% din salar, se duce tot concediu, de unde Grecia, Bulgaria sau alta iesire...se duce totul dracu in tara asta!!Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
io acu am venit de la munca...meream si io maine dar sunt la munca...ma duc luni :P virago cum facem sa ne intalnim duminica sa vad si io lucrareapoti sa imi dai numaru lui de telefon ca sa pot lua legatura cu el prin telefon...merci;)
ca pe pm nu imi raspunde...;)
ionut poate merem impreuna...sa vedem ce zice...cand putem sa merem si noi...
Comment
-
A venit vara...incep concediile...cine merge la mare si trece pe centura Bucurestiului sa ajunga pe A2...nu ezitati...dati un tar si va invita fratilii vostru la o cafea...se poate si cazare...da acolo nu ma mai pot baga...nu e firma lu tata...din pacate...
Asa va vreau...linistiti...sa nu deranjam pe nimeni...
S-a rezolvat Mat...Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.
Comment
-
Am fost am facut lucrarea, rapid, prompt. Eu zic ca merita. Abia astept sa vina noaptea sa studiez atent cum dau culorile. Oricum ce se vede ziua e super.
PS: am renuntat si eu sa fac si climatizarea.Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
Comment