Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mat u o sa mergi moca...o sa uiti ce e ala consum si alimentat...o sa se faca plasa de paianjeni la buson

Comment

• Clar!! O sa bagi motorina din plictiseala!! Numai sa te mai vada si pe tine lumea la pompa!
      A pus 2 filmulete, acu m-am uitat si eu la ele.
      Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• nu vad posteaza aici linku te rog......
        http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• Prin sectiunea intalniri nu mai intra nimeni?Vine weekendul cu pasi repezii se anunta ceva?

Comment

• sunetul este extraordinar. Stiu ca se poate spune ca imi laud produsul dar uite cateva linkuri sa vezi cum se aude pe o masina cu motor de 1.6 respectiv 1.8:
            http://www.filcor.ro Filtrul FilcoR care scade consumul si creste puterea, pe un Ford Mondeo 1.8 Zetec 16v

http://www.filcor.ro Filtrul FilcoR pe Kia C'eed 1.4 110 Cai.
            Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Sunt curios cum va suna pe logan...si mai ales daca si ai resoftare(trage mai mult aer) iasa un muscle car?:P

Comment

• pai cine se hotare ... sa ne strandem catziva si ne face reducere ... oricum dai odata 250 ron dupaia numai cate 30 ron ) pt filtrant... eu ma bag cred ca luna viitoare ...
                http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• Bine bine...dar pana la filtru cine face comanda de suporti numere?

Comment

• Deja a redus tipul pretul!! Pana duminica e 200 lei!! Cine ii tre, sa-si cumpere, sunt tare curios cum sta treaba cu filtrul asta!!

Comment

• Se va mai ieftini dupa ce isi vor pune baietii pe logane si daca e totul ok vor curge comenzile.Oricum e tare treaba cu filtrul si mai ales ca e un hunedorean de'al nostru.

Comment

• Am citit demult despre chestia asta !! Oricum daca sunt bune sigur se vor ieftini, iti dai seama sa am sub 5% pe un benzinar?!?! eu zic ca-s vise...

Comment

• aha...vise taica...cred...
                          Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• 5%..mhh nu prea cred,poate dar sub 5 sunt cam sceptic oricum bezinar si sa ia 5% e ok
                            Last edited by IonutUSJ; 12 May 2010, 23:32.

Comment

• Pai sa ajungi la 5% si tot e bine! Sa nu fie iar o poveste, mai era una cu pastilele minune, le bagai in rezervor si scadea iar consumul...

Comment

• Salutare tuturor!
                                Ce mai faceti mai oameni buni.Ca sa ma laud putin de azi am inceput sa experimentez in photoshop daca tot a fost asa de urata vremea.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google