Mat u o sa mergi moca...o sa uiti ce e ala consum si alimentat...o sa se faca plasa de paianjeni la buson
Discutii Generale L.CV.Jiului
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Clar!! O sa bagi motorina din plictiseala!! Numai sa te mai vada si pe tine lumea la pompa!
A pus 2 filmulete, acu m-am uitat si eu la ele.Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
Comment
-
sunetul este extraordinar. Stiu ca se poate spune ca imi laud produsul dar uite cateva linkuri sa vezi cum se aude pe o masina cu motor de 1.6 respectiv 1.8:
http://www.filcor.ro Filtrul FilcoR care scade consumul si creste puterea, pe un Ford Mondeo 1.8 Zetec 16v
Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
pai cine se hotare ... sa ne strandem catziva si ne face reducere ... oricum dai odata 250 ron dupaia numai cate 30 ron ) pt filtrant... eu ma bag cred ca luna viitoare ...
Comment
-
Deja a redus tipul pretul!! Pana duminica e 200 lei!! Cine ii tre, sa-si cumpere, sunt tare curios cum sta treaba cu filtrul asta!!Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
Am citit demult despre chestia asta !! Oricum daca sunt bune sigur se vor ieftini, iti dai seama sa am sub 5% pe un benzinar?!?! eu zic ca-s vise...Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
Pai sa ajungi la 5% si tot e bine! Sa nu fie iar o poveste, mai era una cu pastilele minune, le bagai in rezervor si scadea iar consumul...Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
Comment